5vnt/Set 6 Colių Kempinė Automobilių Plovimo Poliravimo Padas Varantys Poliravimo Diskas Šlifavimo Automobilio Poliravimo Kempinė Automobilių Polisher Mašina

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: krašto šlifavimo mašina, už šaldytuvas taisymo įrankis, šlifavimo mašinos., 3 šlifavimo ratas, deimantų šlifavimo rato galandimo įrankį, indų padas, 100cc motociklas, Automobilių remontas įrankis, įranga lenkijos, miltų padas.

    €3.03 €5.94
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Dydis: 9.5cm Dia
  • Pakuotė: krepšys
  • Modelio Numeris: automobilių poliravimo padas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prašymas: Automobilių remontas įrankis
  • Prekės Pavadinimas: DIHAKI
  • Tipas: Derinys

Savybės:

1. Poliravimo kempinė, vienodą apdaila, gali būti pasiekta mažinant materialinių nuostolių dėl purškimo. 2. Aukštos kokybės kempinė medžiagos, minkštas ir švelnus, geras vandens sugėrimas, patogiau naudoti. 3. Plaunamas, daugkartinio naudojimo, mažinant išlaidas, naudojimo, ekologiškos ir sveikos. 4. Rekomenduojama naudoti kartu su poliravimo skysčio (pastos, milteliai) geriau poliravimo rezultatus. 5. Jis gali būti naudojamas tiesiogiai arba kartu su varikliu, todėl jį lengva pakeisti kempinė trinkelėmis. 6. Ryškių spalvų, gražus ir stilingas, pareikšti smagu, kad automobilių plovimo darbą.

Specifikacija:

Skersmuo:150mm Storis:30mm Spalva:Kaip paveikslėlyje Svoris:94g Kiekis:5vnt Medžiaga:Sponge

Pakavimo sąrašas:

5*Poliravimo kempinė varantys

Automobilių Plovimo Vaškas Lenkijos Padas Poliravimo Kempinės Padas

Logistikos ir Pristatymo

1.Mes laivas visame pasaulyje DHL,UPS,FEDEX,EMS arba registruotu oro paštu(HK Post Oro,Kinija paštu Oro).Mes pasirinkite greitas ir patikimas būdas pristatymo.Sutaupyti laivybos ir saugiau dėl pristatymo. Prekės bus išsiųsti per 2-7 darbo dienas apie gautą mokėjimą. -Mes tik laivas adresu, kurį teikia Moversteam.lt.Mes neatsakome už netinkamus ar negavusieji adresą. 2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo,prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 4.Jūs galite maišyti visus daiktus, laisvai vietoje, ar užsakymo,taip pat jums gali sutaupyti laivybos kaina. 5.Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų buvo pirkėjo šalyje nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!jūsų pasitenkinimą ir Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mūsų verslo plėtrai.prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, Jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.jei nesate patenkintas su šiuo pirkimu,prašome nedvejodami Kreipkitės į mus,o ne neigiamus atsiliepimus ir atidarykite Ginčų.mes stengiamės jums padėti, kol problema bus išspręsta.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai