Rankomis Austi Umbra Kambarį Lubų Lempos Atspalvis Bohemijos Kutas Miegamasis Pakabukas Šviesos Viršelio Dekoras Sienos Gobelenas Žibintų

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: miegamasis gobelenas, kilim sienos, aplikacijos umbra, lengvosios pramonės sienos, didelis lempos atspalvis dangtis, rotango medžio dekoro, led žibintai, boho dekoras, dekoro grybų, kambario dekoro priedų.

    €20.75 €26.95
  • Formos: Kita
  • Stilius: Europa
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: 100% Poliesteris
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Technics: rankų darbo
  • modelis: Kita

Savybės:

1. Bendras Dydis: umbra skersmuo apie 40cm /17.75 colių, aukštis apie 40cm /sudarė 15,75 colių, ir vidinis skersmuo apie 4 cm / 1.57 colių, kurios gali būti tinkamos bendrojo liustra.

2. Patvarus Savybė: Aukštos kokybės medvilnės virvė, nr. žibintai įtraukti; šių kabančių lempų gaubtai yra gražus būdas papuošti kambarį ar veiklos, suteikti žmonėms paprastas jausmas, ir sukurti atsipalaiduoti jausmas kambaryje.

3. Prabangus Dizainas: kutas kabančių lempų gaubtų bus sukurti dekoratyviniai ir patogus apšvietimas jūsų kambarį, su minkšta ir šilta atmosfera; tai gali būti pakabinti atskirai, arba LED lempa gali būti įdiegti viduje apšviesti mazgas, lieti labiausiai stebuklinga šešėlis.

4. Įvairias Programas: papuošti jūsų kambarys, miegamasis, gyvenamasis kambarys, sandėliukas, balkonas, restoranas, kavinė, viešbutis, baras ir t. t., labai elegantiškas, tinka retro ir modernus stilius.

5. Tinka Objektai: Tai umbra yra dangtis, lemputės apdailos dangtelis tinka bet kokios mažos lempos, lemputės, apvalios lempos, dulkių pavidalo lempos, galite papuošti jį ne bus, bet jis negali būti naudojamos lempos vamzdelis.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Audiniai Umbra

Dydis: apie 40*40cm/sudarė 15,75*sudarė 15,75 colių

Svoris: apie 650g

Pakavimo Sąrašas:

Medvilniniai Umbra*1

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai