Šaltas Lazeris Švarus Kraujo Klampa, Rinitas, Sinusitas Kraujo Cukraus Akupunktūra Aukšto Kraujo Spaudimo Terapija Žemo Lygio Lazerio Žiūrėti

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ekg ppg smart žiūrėti, 3602, eb testeris, vyrai drėgmėmačiu, radijo retekess, paprasta piršto pulse oximeter, mėlyna lazerio terapija žiūrėti, lazerio lygis, oximet, fm radijas.

    €66.85 €113.30
  • Lazerio Žiūrėti Terapijos Prietaisas: 650nm Lazerio Terapija Aukštas Kraujo Spaudimas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Fucation Lazeriu: Lazerio 650nm*7 vnt*5mw
  • Mažas Petys Lazeriu: Rinitu,Nosies Įrašą, Rinitas, alerginis rinitas
  • Šaltojo Lazerio: Diabetas Rinitas, Hipertenzija, Cholesterolio,Aukšto Kraujo Spaudimo
  • Prašymas: Riešo
  • Prekės Pavadinimas: ATANG
  • Medicinos Riešo Žiūrėti: aukšto kraujo riebalų, aukštas kraujo cukraus, Cholesterolio kiekį,kraujo klampumas
  • Žiūrėti Lazerio Savybė: Ūmus ir lėtinis rinitas,Sinusitas,aukšto kraujo riebalų, aukštas kraujo cukraus
  • Medžiaga: Kompozicinės Medžiagos
  • Dydis: Medium
  • Funkcija: Galvos Smegenų Kraujagyslių Trombozės,Lazerio Terapija, Akupunktūra
  • Modelio Numeris: Geriausiai Parduodamas Namų Sveikatos Lazerio Terapijos Prietaisas
  • Elemento Tipas: Kraujo Spaudimas

Šaltas Lazeris Švarus Kraujo Klampa, Rinitas, Sinusitas Kraujo Cukraus Akupunktūra Aukšto Kraujo Spaudimo Terapija Žemo Lygio Lazerio Žiūrėti

Apie lazerio žiūrėti:

LLL Lazerio Žiūrėti yra novatoriškas triple play įrenginys, kuris naudoja naujausias mokslinių tyrimų srityje žemo lygio lazerio gydymo.Jis jungia akupunktūrą, vietos skausmas valdymo ir išorės poveikio kraujo ir bus jūsų idealus partneris, nesvarbu, ar namuose, darbe ar tiesiog kelyje.Laikrodis yra įrengta su lazeriu žiūrėti ir nosies applier.

Raudonas lazeris : Į 650nm Raudoną Lazerį įjungia įvairių fermentų ir skyla nereikalingus riebalus kraujyje .Jis padidina deguonies kiekį kraujyje, skatina medžiagų apykaitą ir stiprina procesas lipidų peroksidacijos sumažinti cholesterolio kiekį laivai.

1.Švitinimo kraujo ir išvalyti kraujo šiukšlių,Pagerinti kraujotaką ir mikrocirkuliaciją.

2:Apatinis Aukštas kraujo spaudimas, didelis kraujo riebalų, aukštas kraujo cukraus, Cholesterolio kiekį,kraujo klampumą.

3:užkirsti Kelią širdies ir kraujagyslių, ir smegenų kraujagyslių ligos/cukrinis diabetas/galvos smegenų kraujagyslių trombozės/eiga/staigi mirtis.

4.Rinitas, alerginis rinitas, ūminis rinitas, chroniškas rinitas, sinusitas ir nosies polipai

Pardavimo punktuose:

1. Žemo lygio lazerio spinduliuote, neinvazinis, jokio šalutinio poveikio, nėra užkrėtimo, gryna žalia, fizioterapija.

2. Virš 90% gydomojo poveikio teigiamo klinikinio tyrimo ataskaitoje pateikta.

3. Kaip namų fizioterapijos prietaisai, mažo dydžio,, protingas dizainas , paprastas valdymas ir patogus nešiojimo.

4. Didžiųjų prekybos maržos yra.

Raudona Lazerio Suaktyvinti medžiagų Apykaitą : sumažinti Kraujo Spaudimą ir Pagerinti Kraujo Tekėjimą

Didinti amžiaus ir nesveiko gyvenimo būdo padidinti galimybę, kad cholesterolio ir kitų kraujo riebalų, kaupiasi ant kraujagyslių sienelių ir taip pablogina deguonies ir maistinių medžiagų tiekimą į mūsų organų.

Vazokonstrikciją skatina medžiagų apykaitos mikrocirkuliaciją ir sutrikimų, kurie, savo ruožtu, lemia širdies ir kraujagyslių, ir smegenų kraujagyslių ligos, aukštas kraujospūdis, diabetas, insultas ir kt.

Lazerio šviesa aktyvina įvairių fermentų ir skyla nereikalingus riebalus kraujyje.Jis padidina deguonies kiekį kraujyje, skatina medžiagų apykaitą ir stiprina procesas lipidų peroksidacijos sumažinti cholesterolio kiekį laivai.

Pagrindinių Techninių Parametrų: Naudojimas : Lazerio galia: 9 diodai Hipertenzija ( 7x Žiūrėti, 2x Nosies Aplikatorių), cukrinio Diabeto Aukštas kraujo klampumas Išėjimo galia: 2-5mW C holestrol Šviesos: Raudona lazeris ir mėlyna led kartu.Lėtinio skausmo sindromai, Nemiga Sumažinti įtampą Kelią Trombozė, Širdies Priepuolis ir Insultas, Kaip dirbti puslaidininkių lazerių terapijos priemonė?

1. Pirma, dėvėti tik kairę ranką.Įrenginio nugaros dalis atitinka radialinės arterijos.

2. Tada, klijuoti nosies ertmėje galva į nosį 2-3 cm ir apkaba nosies pertvarą.

3. Paspauskite on/off mygtuką, kad įjungtumėte maitinimą.Dar kartą paspauskite vieną sekundę pradėti gydymą ( pastaba: ilgai paspauskite įjungimo/išjungimo mygtukas bus uždaryti priemonė).jūs galite pamatyti lazerio išeina iš fototerapijos prietaisų zondas, per gydymą.

4. Po to, kai gydymas bus baigtas, ilgai paspauskite on/off mygtuką, kad išjungtumėte prietaisą.Laikyti saugioje vietoje, po valymo ( švelniai nuvalykite audinių) terapijos skyriaus vadovas.

5. Jei pasirinksite skausmo zondas kūno skausmo gydymas.Įdėkite skausmo zondas į skausmo zondas gydymo lizdą.Paspauskite on/off mygtuką, kad būtų pradėtas gydymas.

Kaip rasti radialinės arterijos?

Naudojant du pirštus savo dešinę ranką į poziciją už kairės rankos pirmojo riešo linijos ( žr. paveikslėlį).Tada,naudokite priemonę atgal dalis radialinės arterijos lazerio acupoint atitinka vertus, tai radialinės arterijos dėvėti priemonė dėl savo kairę ranką.Kelią Trombozė, Širdies Priepuolis ir Insultas.Rizikos trombozė yra ypač didelis, per ilgo nuotolio skrydžių ar ilgų kelionių automobiliu, nes tik kambario judėti.Sėdi laikysena sukelia sumažėjimas, kraujo srautą venose, kurios gali sukelti skysčių susilaikymą ir trombozė.A trombozė yra kraujo krešulys veną.Jei jis tirpsta ir pasiekia plaučius gali sukelti plaučių embolija.Dėl oro slėgio svyravimai, mažai drėgmės ir mažai skysčių, yra padidėjusi rizika širdies priepuolių ir širdies ir kraujotakos problemų, sergantiems širdies ligomis.Širdies priepuolis yra patvarios apyvartą sutrikimas ir sukelia dažniausiai kraujo krešulys, kuris gali sukelti uždarymo vainikinių arterijų.Daug širdies raumens ląstelės miršta per širdies priepuolis ir daryti įtaką funkcijas, jei tai gyvybiškai svarbių organų.Insultą sukelia užsikimšusios kraujagyslės ir kraujavimas į smegenis.Mažas salono slėgis ir mažas fizinis aktyvumas, skrydžio metu gali pateikti galimus rizikos veiksnius.Mokslinių tyrimų jau įrodyta, kraujo srautą-didinti poveikį Lazerio Žiūrėti.

Uhanas ATANG Technology Co.,LTD " yra sparčiai besivystančių aukštųjų technologijų gamybos srityje, naudojant šalto lazeriai gydymui su mūsų patentuotas dizainas ir savo prekės ženklo--ATANG & LASPOT.Mes turime unikalią įvairių įrenginių, tokių kaip

Jordykluinhaar2021-01-10
"Information was oké"
Radilubimoi2020-11-19
"I don't know anything about the functionality, but the item shipped quickly."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai