Sexy Moteris Aukštos Juosmens Nėrinių Keliaraiščiai 4 Diržas Dirželis Suspender Juoda Balta Šlaunies Aukštumas Kojinės Artimieji Pėdkelnės Keliaraištis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: juodos pėdkelnės, puošnios keliaraištis diržas, neon dirželiai keliaraištis, 8 dirželis suspender diržas, keliaraištis, high waisted keliaraištis sijonas, diamond keliaraištis, diržas-keliaraištis, klubo šlaunies keliaraištis, stock moterims.

    €3.85 €4.54
  • Elemento Tipas: Keliaraiščiai
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Modelio Numeris: Keliaraiščiai
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Lytis: MOTERIS
  • Medžiaga: Poliesteris

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.Mados dizaino,100% visiškai Naujas,aukštos kokybės!Medžiaga: Lycra / Spandex Spalva:Parodyti, kaip foto Dydis: S, M, L, XL,XXL yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. 1 colis = 2,54 cm Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.Ką Jūs Gaunate: 1 x SEKSUALUS prisegamų kojinių Diržas ( nr. laikymą ar kelnaitės) (pls įsitikinkite, ilgis,modelis paveikslas yra tik jūsų nuoroda )

Peržiūros :

Adammohamed2020-11-26
"Product perfectly suited for all morphologies"
Bebe22602021-01-31
"Great Thanks! all ok"
Lepagekevin2020-11-21
"top Ware"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai