Elektrinė gitara paėmimas tik trys viena balta vienas pikapas monorail rinkinys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: nuskaitymo vieno, narvas putpeles, grover gitara, vištienos finansuojančiojo, paukščių vystyklų, vienas pikapas "pasidaryk pats", vieno kaklo pikapas, "dunlop" gitara, kirvis gitara, paukščių juvelyriniai dirbiniai.

    €55.33 €65.87
  • Tipas: Pikapas
  • Prekės Pavadinimas: RANKOS
  • Modelio Numeris: PSZ

Trijų vienas pikapas, nei įprasta vieno ritė paėmimas yra labiau motyvuoti, su alnico penkių magnetai atnešti daugiau ryškumo.

Į SOULZONE leidžia didelės išėjimo galios daugiau galingumo garso nei įprastos single coil " pikapas.Mūsų pasirinktas ašmenimis AINiCo5 magnetas suteikia daugiau ryškumo, su gera palaikyti apimties.Šis pikapas nustatyti yra sukalibruotas subalansuota produkcija .

SIELA ZONOS ORO yra aktyvus pikapas ateina su papildoma aktyvaus grandinės .Jūs galite pasiekti daugiau galios su crystal turtingas garso.

1.Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mūsų gaminiai yra konkurencingos kainos ir aukštos kokybės. 2. Jei jums reikia mūsų produktų didelį kiekį , galite susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums nuolaidos.Laivybos Ir Grąžinimo: 1.Pristatymas per 1-7 darbo dienas, jei mokėjimo pavyks. (Išskyrus savaitgalį ir švenčių diena) 2. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekių kainą, arba laivybos kaina. 3. Mes dar kartą patikrinkite, punktas (- ai), prieš teikimo,ir užtikrinti kokybę ir kiekį.ir jie bus supakuoti kruopščiai, siekiant išvengti žalos tranzitu.Kreipkitės Ir Atsiliepimus 1. Mes skatiname klientus susisiekti su mumis tiesiogiai, net jei mes negalime jums atsakyti nedelsiant, nes laiko skirtumas.Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandų darbo dienų, ir mes pasistengsime geriausia atsakyti per 72 valandas šventes.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai