30CM elektroninių katė žaislas 3D žuvies elektros USB įkrovimo modeliavimas žuvų žaislas katė pet žaisti žaislas katė prekių juguetes para gatos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: sienos katinas lazanija, Katė, žuvų magnetas žaislas, katė žuvys, žaisti mažylis, kamuolys katė, lepim, barbi marškinėliai, pet žaislas, usb stick.

    €4.89 €5.76
  • Yra Protingas Prietaisas: Taip
  • Funkcija: Kramtyti Žaislus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Pelių & Gyvūnų Žaislai
  • Žaislai Tipas: Kramtyti Žaislus
  • Modle pavadinimas: Katė Žaislas 3D Žuvis Elektra
  • Tipas: katės

Katė automatiškai juda žuvis žaislas: Kiekvieną kartą, kai jūsų katė paliečia ši katytė kicker žaislas, integruota judesio jutiklio pradės judėti, ir katė bus perkelti supasi būdas pritraukti katė ateityje ir žaisti.

Modeliavimo žuvys: tikroviška juda žuvų žaislas atrodo kaip tikra žuvis, katės akį, tegul jūsų katė laikyti letenas ant jos kojų ir dalyvauti realiu laiku, sumažinti nuobodulio ir vienatvės, kai jūs paliekate namus.

Pridėti katžolių: Dauguma kačių yra susijaudinęs ir laimingas, nes kvapas katžolių.Katžolių gali palengvinti depresijos ir streso jūsų kačiukas

Saugi ir ilgaamžė medžiaga: Ši katytė žaislas yra pagamintas iš tvirtos medvilnės pliušas, saugus ir netoksiškas.Įspėjimas: Prašome naudoti įkroviklį, žemiau 5V imti žuvis katė žaislas

USB įkrovimo: Šis žaislas naudoja USB mokestį, kuris gali jums sutaupyti problemų ir išlaidų pakeisti bateriją.USB kabelis yra komplekte.Suleistos įkrovimo variklis yra nuimamas lengvam valymui pliušiniai žaislai.Naudojimosi instrukcija: Atidarykite užtrauktukas žuvų maw, įjunkite jungiklį, tada bakstelėkite žuvis, echidna, perkelkite žuvis; kai mokesčių, raudonos šviesos bus; kai visiškai įkrautas, raudona lemputė bus išjungta.

Atsiliepimai:

1) Kadangi jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą.Mes tą patį padarys jums kuo greičiau.Ačiū!

2) Prašome susisiekti su mumis iš karto prieš jums palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes sužinoti, problema greičiau, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą ir patenkinti jūsų poreikiai.

3) Jei mes išsiųsti jūs neteisingai metu pristatymo metu arba negavo savo prekes ar žalą, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes išsiųsti prekes jūs arba grąžinti visą

grįžti vertė:

1) Mes garantuojame, kad visas prekes mes parduodame.Jei mes atsiųsime jums prekę neteisingai metu pristatymo metu arba negauna jūsų prekių ar žala, mes jums suteiksime visa grąžinamoji išmoka arba išsiųsti prekes.

1. Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas.Mes tikime, kad mūsų produktai yra labai puikus.Visi produktai yra kokybė patikrinta.Jie yra nauji ir geros būklės, kai jie siunčiami mūsų klientams.Mes tikime, kad jūs būsite patenkinti pirkiniu.

2. Jei gaminys yra sugedęs ar sugadintas dėl atvykimo, arba išsiųsti neteisingą produkto, prašome susisiekti su mumis iš karto.Grįžta priimti per 14 dienų nuo pristatymo datą ir prekė turi likti savo pradinę būseną ir negali būti dėvimi bet kokiu būdu ar pakeista papildomi etiketės ir pakuotės.Priešingu atveju sandoris yra galutinis.Grįžti siuntimo išlaidas apmoka pirkėjas.

3. Jeigu turite klausimų/klausimai/abejonės, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes esame laimingi, kad išspręsti bet kokias problemas, jums gali turėti draugišką ir patogiu būdu.

4. Dėkojame už jūsų teigiamus atsiliepimus ir bus daryti tą patį grįžti.Niekada nepalikite neigiamų atsiliepimų, be mūsų pirmą pranešimą.Prašome palaukti, iki 2 darbo dienų mums atsakyti.

2) Kiekviena grąžinimas turėtų būti pagrįsta įrodymais.

susisiekite su mumis:

1) Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus arba palikite žinutę.

2) Mes nuoširdžiai tikimės, kad rasite kažką, kas jums patinka čia ir tapti draugais su jumis.Dėkojame už jūsų paramą!Have a nice day!

Rexrac10002020-12-31
"Классная игрушка, но кот испугался.)))"
Werbak872021-02-12
"Super ! Arrivée en 10 jours, il fait un peu peur à mon chat mais le concept et la réalisation sont superbe. Merci"
Wearls 8862021-01-28
"Excellent Toy, cats appreciated))"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai