Originalus Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G Tvirtas Apsauginis gaubtas, EF-GN985 Note20 5G Apsaugos Nuolatinis Padengti EF-RN980

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: samsumg galaxy note 20 ultra, "samsung" su ultra 20, atveju galaxy 2 kartus, note20 ultra, 20 pastaba ultra xlevel, note20, nubija telefono, vienas plius 8 pro 256 gb 12 gb, galax 20 pastaba, atveju note20 ultra.

    €35.04 €38.93
  • Tipas: Bamperis
  • Dizainas: Paprastas
  • Savybės: Tvirtas Apsauginis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinama Samsung Modelis: "Galaxy Note 20+
  • Funkcija: Sunkiųjų Apsaugos
  • Prekės Pavadinimas: "Samsung"
  • Suderinamos Prekės: "Samsung"

Stipri apsauga

Tai apsaugos atveju buvo keli lašas bandymai, kuris gali būti stiprus apsaugos mobiliojo telefono ir veiksmingai mažinti didelės žalos, kuri gali būti sukelia mazgelių, ir lašai.

* Rekomenduojama nuimkite apsauginį dėklą iš Galaxy Note20 5G, prieš naudodamiesi belaidžiu bendr. apmokestinimo.

Paramos kampas

Pasirinkti kokia norite

Yra du laikikliai, integruotos į galinę telefono dėklas, kuris gali padėti telefono gulsčiąjį režimą 60 ° arba 45 laipsnių kampu.Kruopštus dizainas bus ne blokuoti super-jutimo visą vaizdą ekrane telefonu, kad būtų galima mėgautis vaizdo patogų žiūrėjimo kampą.

Gamintojas: Samsung

Stilius: Tvirtas Apsauginis Gaubtas

Taikoma mobiliųjų telefonų modelių: SamsungModel: Galaxy Note20 5G ,Galaxy Note20 Ultra 5G

Spalva klasifikacija: Juoda, Sidabro

Pakavimo specifikacija: Retail Pakuotė

Gamintojas: "Samsung Electronics Co., Ltd.

Pastaba !!!

1. Pristatymo apsauga laiku---Jei negavote pakuotės po žadėto atvykimo laiką, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, jūs galite prašyti pratęsti užsakymo apsaugos laiką.

2. Atsakomybė --- Mes esame sąžiningas ir atsakingas tiekėjas.Prieš didinant bet kokie ginčai, ar palikti neigiamą atsiliepimą apie bet kokius klausimus, prašome būtinai susisiekti su mumis, mes stengiamės išspręsti visas klientų problemas, ir draugų, ir pagaliau padaryti jums pasitenkinimo lygį mūsų parduotuvėje yra 100%.

3. Klientų Aptarnavimas --- Mūsų verslas yra susijęs su jūsų pagalba.Jei jus tenkina mūsų parduotuvėje, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus, labai labai ačiū.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai