DC 24V 10A 4 kanalų RF Nuotolinio Valdymo pultu šviesos jungiklis sistemos Imtuvas + Siųstuvas Mokymosi kodas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: qiachip nuotolinio, 8 gauja nuotolinio valdymo jungikliai, 4 kanalų skaitmeninis šviesos jungiklis, 3 kanalų nuotolinio valdymo jungiklis, 6 kanalų nuotolinio valdymo jungiklis, garažo vartų valdymo, bevielis nuotolinio valdymo jungiklis, šviesos, 4 kanalų, 433 qiachip, 4 kanalų siųstuvas, radijo relinės.

    €8.77 €10.69
  • Paramos PROGRAMĄ: No
  • Dažnis: 315 MHz
  • Kanalas: 4
  • Belaidis Ryšys: RF
  • Naudoti: Universalus
  • Modelio Numeris: MYYKG-157
  • Pakuotė: No
  • Prekės Pavadinimas: A. AOKE

24V 4 CH 10A RF belaidžio nuotolinio valdymo sistema

4 kanalo bevielis nuotolinio valdymo jungiklis, su 4 Relės.Tai gali padaryti įrangą, įjungti ar pakeisti .on/off ir t.t išsipildyti.Tūris yra mažas, ir veiklos yra stabili ir patikima ,aukšta gauti jautrumas

Naudojimo sritis:

Auto durų, langų, kėlimo įranga, įėjimo prieigos, aukštyn ir žemyn valdytojas, signalizacijos sistemos pramonės kontrolės, apsaugos ir kt.

Jungiklis gali suderinama 2262 /2260/1527/2240 kt mikroschema ir keletas kodo nuotolinio valdymo pultu.Taip, ji gali susitikti žmogų, reikia pasirinkti belaidžio nuotolinio valdymo, kaip jiems patinka dirbti su juo .

Išėjimo darbo būdas:

Stumtelėti/Trumpi---- spaudos vienas mygtukas yra .atpalaiduokite savo pirštą ant tos pačios mygtukas yra IŠJUNGTAS . (reikia vieno kanalo perjungti ir vienu mygtukų nuotolinio valdymo )

Savarankiškai lock/Perjungti ----- paspauskite vieną mygtuką vienu metu yra .paspauskite tą patį mygtuką dar kartą, IŠJUNGIAMAS .reikia vieną kanalą perjungti ir vienu mygtukų nuotolinio valdymo

Inter-lock/Relės ------- paspauskite vieną mygtuką , paspauskite kitą mygtuką OFF . (reikia vieno kanalo perjungti ir 2 mygtukus nuotolinio valdymo

Mokymosi ir pašalinti metodas

1. paspauskite mokymosi kodą .indikatorius "flash" atleiskite pirštą ,paspauskite bet kurį mygtuką nuotolinio valdymo indikatorius "flash" 2 kartus ir išjungti .tai reiškia, kad jūs išmoksite sėkmingai .

2. ji gali išmokti daugiau kaip 12 VNT 2262 ar 1527 lustas su įvairių kodas bevielis nuotolinio valdymo pultas

3. /pašalinti švarus :paspauskite mokymosi mygtuką maždaug 8 sekundes , indikatorius įjunkite, kad off , tai reiškia, kad informacija, kad jūs nuolat buvo sėkmingai ištrintas .

Technika Duomenys:

darbinė įtampa :DC24V

ramių būklė :mažiau nei 6mA

darbinė temperatūra :nuo -10 c+60 c

imtuvo jautrumas : daugiau nei -105dBm

darbo dažnis : 315/433MHz gali būti pasirinkti, Jei nėra reikalavimo, bus išsiųsti 315 MHZ ,žinoma, tai buvo, kad dirbti kartu, jūs neturite rūpintis dažnį.

išėjimo įtampa: DC ir AC yra neprivaloma

išėjimo srovė : mažiau nei 3A

maks. apkrovos srovė:10A

70mm*50mm*18mm

Kodas :Mokymosi kodą.Tai yra mokymosi kodas bevielis nuotolinio valdymo jungiklis (imtuvas),išvesties būdas /veikimo būdas gali būti pakeisti taip, kaip jums patinka ,tai yra lengva suderinti siųstuvo

nuotolinio valdymo pulteliu

Belaidis nuotolinio valdymo pultas

Darbinė įtampa :DC12V

Darbinė Srovė :30MA

Veikimo dažnis :315/433MHz

Perdavimo atstumas:20-200 metrų (tai yra idealus atstumas .tai būtų nuorodų, kaip įvairių aplinka )

Kodavimo Tipas :fiksuotas kodas, mokymosi,

Kodavimo būdas: ilgalaikio kodas užlitavimo

pakuotė:

imtuvas

siųstuvas

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai