Moteris Trikotažo Beanie kepurė ir Šalikas pūkų kamuoliuką Pom Pom Kepuraitės Moteriškos Storos Kepurės 2vnt Žiemą Šiltas, Mielas Mergaičių Mados Bžūp Apykaklės Kostiumas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: led vilnos skrybėlę, motinystės palaidinės nėščioms ir topai, ausų kepurę, c beanie skrybėlių, kepurės moterims, calcetines mujeres, daug pomponai, girl skrybėlę, variklio dangčio moterims, pompom.

    €5.04 €8.69
  • Modelio Numeris: 1-1909
  • Stilius: Atsitiktinis
  • Lytis: MOTERIS
  • Medžiaga: Vilna
  • Prekės Pavadinimas: OrientPostMark
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Tipas: Kratinys
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų

Sveiki Didmeninė ir Dropshipping .Jauskitės laisvai susisiekti su mumis, ir mes galėsime pasiūlyti mažesnes kainas ir geresnes paslaugas.Sekite mūsų parduotuvėje , gausite didesnę nuolaidą.

20318218967290802 Eiti į parduotuvę ir rasti daugiau stilių JAV dolerių 8.91 /vnt JAV dolerių, 9.30 /vnt JAV $ 8.99 /vnt JAV dolerių 15.58 /vnt JAV $ 12.58 /vnt JAV dolerių 6.89 /vnt.

---------------------------------------------

Vežimas

- Jūsų Prekės yra vežamos iš Kinijos.Jie yra siunčiami tiesiai į jūsų gamykloje.

- Dauguma straipsnių bus išsiųstos per 2 darbo dienas .Įsitikinkite, kad palikti Tel numeriu savo pristatymo informaciją.

- Pirkėjai yra atsakingas mokėti jokių muitų mokesčiai ar PVM.

- Chinapost oro pašto 14 - 21 dienos (Europa), 21 - 40 dienų (rusijos Federacija, Brazilija, Pietų Amerikoje) .

- Jei jums reikia greičiau pristatymo, galite susisiekti su mumis.Mes jums suteiks daugiau transportavimo sprendimai.

- Kaip tarptautinis pristatymas labai priklauso nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų, mes negali būti atsakingi už vėlavimą sukelia šie veiksniai.

Mokėjimo

- Mes priimame visais mokėjimo būdais, siūlomos Moversteam.lt.Jūsų pinigai yra deponuojami saugiai ir išleista tik mums patvirtinę pristatymo.

- Mes taip pat priimame Kredito kortelės, TT,ir Tt.Jūs galite susisiekti su mumis.

Garantija Ir Grąžinimas

- Mes tikriname kiekvieno produkto, prieš vežimą, siekiant užtikrinti, kad nėra jokių defektų.

- Jei šis daiktas yra su trūkumais gavusi, pls susisiekti su mumis ir gauti grąžos instrukcija , 7days nuo gavimo datos .

- Nemokamai remonto paslaugos per 1 metus .Per 90 dienų, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos (iš Kinijos į savo vietą).Praėjus 90 dienų nuo įsigijimo, pirkėjas neprivalo mokėti 2 būdais laivybos kaina.

- Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas, netinkamo naudojimo ar netinkamo įrengimo pirkėjo dalis.

Atsiliepimai

- Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.mes grįžta geriausių atsiliepimų jums.

- Jei pastebėsite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, pls nedvejodami kreipkitės į mus, pirma, prieš jums paliko kokių nors atsiliepimų.Mes padarysime viską, kad užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimą.

Ilovemilk2021-01-27
"Perfect for 10 year olds and adults. Inside they have sheep and they are very hot. The design as in the photo."
Kosmosa9992021-01-27
"Perfect for 10 year olds and adults. Inside they have sheep and they are very hot. The design as in the photo."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai