NT-BGG9 NT-BGG9GK Battery Grip+ NT-BLF19 BLF19 Baterija Panasonic LUMIX G9 DC-G9.

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: atveju lumix g85, baterija gh4, 6D, Mark II, panasonic lumix fotoaparatas su šlapia danga, g80 panasonic, g9 "panasonic", lumix gx7 valdyba, dcc8, e5 v3, baterija panasonic gx80.

    €43.63
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: Belaidžio Efektyvumas
  • Suderinamos Prekės Fotoaparatas: Lumix
  • Modelis: LUMIX G9

NT-BGG9 NT-BGG9GK Battery Grip+ NT-BLF19 BLF19 Baterija Panasonic LUMIX G9 DC-G9.

Aprašymas:

Šios Baterijos Rankena yra galingas ir universalus aksesuaras Panasonic LUMIX G9 .Tai mano viena NT-BLF19E baterijos, ypač tinka fotografuojant didelio kiekio ir žemos temperatūros aplinkoje.Ji taip pat apima vertikali rankena, shutter-release mygtuką, jei norite įjungti fotografavimo tuo pačiu būdu, kaip horizontaliai.

Suderinama Su:

už LUMIX G9

Straipsnis Apima:

1 x NT-BGG9 Baterijos Rankena

1 x Baterija BLF19

1 x Vartotojo Vadovas

1 x Originalus Manufaktūrų Paketas

Pristatymas:

Mes siūlome daug rūšių vežimo beveik šalyse.Mes siūlome nemokamą standartinis pristatymas, prašome leisti 19-75 dienų arba ilgiau, pristatymo laikas, kaip tos prekės bus tikrinami pagal užsakymą.

Susisiekite su mumis:

Nerandu jūsų modeliui, patikrinkite suderinamumą, arba bet kokių klausimų apie mūsų produktus ir mūsų teikiamas paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, spustelėkite "Pokalbių su manimi dabar".Jei mes neprisijungęs, prašome palikite mums žinutę ir mes atsakas jums nuo to momento, mes tai matome.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai