Sukimo momento raktas skaitmeninis 1/2 1/4 sukimo momento raktas universalus 3/8" 0.3 - 340nm Reguliuojamas Sukimo momento Raktas Dviratį nustatyti Automobilių Remontas, dviračių

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: visatos raktas, nustatyti raktas, torqu raktas, hazet sukimo momento raktas, universual sukimo momento raktas, pratęsimo raktas, plonas veržliarakčio įrankių rinkinys, parkas sukimo momento raktas nustatyti, beždžionė veržliaraktis, ranka raktas.

    €20.99 €27.99
  • Prekės Pavadinimas: Junejour
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: LYDINYS

Aprašymas: Sukimo momento diapazonas: 10-200NM(7.3-147,6 m lb-ft), 2-200NM(1.5-147,6 m lb-ft), 17-340NM(12.5-250.9 lb-ft), 0.3-30 NM (0.22-22.1 lb-ft)

Tikslumas: +/-2%

Rezoliucija: 0.1 Nm(0.1 lb-ft)

Pranešimai: 1

Atmintis: 50

Padalinys: Nm.lb-ft.kg-m

Modelis: pėdsakų/peak

Įspėjimas: LED& buzzer

Baterijos: 2*AAA baterijos (neįtraukta)

Išjungti: 70 sekundžių

Medžiagos: įrankinis plienas

Pagrindinė spalva: pilka

Ilgis: 75mm Paketų sąrašą:

1 * skaitmeninis sukimo momentas

1 * 1/2 → 1/4 adapteris

1 * 1/2 → 3/8 " adapteris -- išjungiamas automatiškai: skaitmeninis sukimo momentas bus išjungtas automatiškai, kai 70 sekundžių.

-- Didelis tikslumas: Su didelio tikslumo skaitymas +/-2% .

-- Ekranas: ekrano elemento ekrane, tiek piko, tiek (tikslinė sukimo momentas) ir mikroelementų (dabartinis momentas) aiškiai ir tiksliai.

-- Vienetais: Apima skirtingus matavimo vienetus, Nm.lb-ft.kg-m.

-- Aukščiausios kokybės: Mūsų skaitmeninis sukimo momento raktas ir adapteris pagaminti su tvirto medžiagų, siekiant užtikrinti puikus kokybės ir ilgaamžiškumo.

-- Aiškus ekranas: Skaitmeninis ekranas, visi duomenys aiškiai, leidžia patogiau skaityti.

-- Nešiojamieji: saugojimo langas leidžia jums vežtis ir laikyti daiktą, patogiai, išlaikyti visi įrankiai, organizuotas.

-- Pastabos:

1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū!

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Laivybos Politika:

1. Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Po Registruoti Oro Paštą, kuriuo imtis 20-60 dienų.

2. Užsakymo Vertė> $ 120 Nemokamas Pristatymas Per EMS, DHL ar Fedex.

Užsakymo Vertė> $ 5 Per China Post Registruoti Oro Paštu.

Jei jums reikia greitai express, prašome susisiekti su mumis, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $ 120

4. Jeigu jūs jau gavote savo užsakymą po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimų & Grąžinti:

Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais VK Ru.itao, Facebook arba Twitter.

Jei esate patenkinti, patenkinti bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, susisiekite su mumis juostelės prieš jav neigiamus atsiliepimus, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė.

AČIŪ!

Fede 94 Carp2020-12-20
"Very good thank you delivery slow shipping but after that was"
Ilich 802021-02-03
"The quality is excellent! Order sent fast. There was a delay in Harbin, but not the seller's fault. I checked the performance before writing a review. Works. I bought mostly for twisting wheel nuts, which would not drag them, but also for other repair works it is useful. Range 2-200 nm. When the installation value is reached, "squeaks" constantly. Instruction in English. But on the internet I found it in Russian, and downloaded/printed. The right thing for the car owner, who himself repairs his car. I recommend to buy!"
Jhonataamadogalante2020-12-14
"Fast delivery, excellent product quality!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai