4WD Nuotolinio Valdymo Automobilio Amfibijas Kaskadininkų Automobilių 2.4 G Neperšlampamas dvipusis Vairuotojo Automobilio Baką Vaikų RC Automobilių Žaislas M09

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: full metal rc bakas, rc, 4WD, rc sunkvežimių, automobilių rc kaskadininkų, kontroliuoti bakas, rc automobilių 4wd sunkvežimių dvipusis, 6wd rc automobilių amfibijas, rc bakas amfibijas, remot kontrolės bakas.

    €25.34 €50.68
  • Dizainas: Automobiliai
  • Paketas Apima: Nuotolinio Valdymo Pultelis
  • Nuotolinio Valdymo Pultas: Taip
  • Valdymo Kanalai: 4 Kanalai
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Nuotolinio Valdymo Atstumas: apie 40 metrų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Įkrovimo Laikas: apie 90 minučių
  • Skrydžio Laikas: maždaug 15 min.
  • Įspėjimas: NĖRA
  • Amžius: Suaugusieji
  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
  • Prekės Pavadinimas: Stiprus-Toyers
  • Modelio Numeris: 259061

4WD Nuotolinio Valdymo Automobilio Amfibijas Kaskadininkų Automobilių 2.4 G Neperšlampamas dvipusis Vairuotojo Automobilio Baką Vaikų RC Automobilių Žaislas M09

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. RC Automobilių, Banglenčių ant Vandens " - Ne tik žemės lenktynininkas.Bet taip pat gali naršyti ant vandens!Būtent uždaromos dizainas leidžia vandeniui.

2. Off Road Kaskadininkų Automobilių - Keturių ratų pavara leidžia lanksti, kad tai nuostabi 180 laipsnių prakeiktas ir 360 laipsnių sukimosi.

3. Visureigių - Off-road deign palaiko pertraukos žemės, smėlio paplūdimys, purvo, žolės arba jūra lengvai!

4. 2.4 G Nuotolinio Valdymo - Extra long RC atstumas, su atnaujintais anti-trukdžių technologijas, užtikrinti, įdomus tyrinėjimo, kai vaikai jį naudoti.

5. Stiprus Automobilių kėbulų Pagamintas iš aukščiausios kokybės plastiko medžiagos.Patvarus vaikų lauko žaidimų.Super atsparus smūgiams kėbulo išvengti žalos pataikyti arba nuleisti.

Techniniai duomenys:

Gaminio dydis: 22.5x20.5x10.8cm

Baterija: 6 V 700mah

Spalva: mėlyna/oranžinė

Krovimas: USB laidas,

Naudojimo laikas: apie 15 min.

Įkrovimo laikas: apie 90 minučių

Nuotolinio valdymo atstumas: apie 40 metrų

Nuotolinio valdymo pulto baterijos: 2xAA baterijos (neįtraukta)

Skelbimas:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 5-30mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x RC automobilių

1 x Nuotolinio valdymo pultas

1 x Baterijos

1 x Vartotojo vadovas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Spam Machine Pro2021-02-01
"I never received my order and got no refund."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai