Paprastų Buitinių Plastikiniai, Vonios Kambarys, Kosmetinis Veidrodis, Spintelė Talpinimo Desktop Kameros Stovas Apdailos Lauke Makiažas Organizatorius

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lauke makiažas organizatorius, vonios spintelė veidrodis, sluoksnis, sandėliavimo dėžės, kortelės turėtojo nuotrauka, stalčių makiažas, makiažas organų, vonios kambarys makiažas saugojimas, paravan vonios kambarys saugojimas, veidrodis sienos, makiažas storag.

    €8.97
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Veidrodinė spintelė saugojimo dėžė:

Savybės:

1.Mažas kūnas, didelės talpos: įdėti daugiau, nei jūs manote, lengvai saugoti veidrodinė spintelė daiktus, atsisveikinti į netvarką.

2.Rūšiavimo ir tvarkingas saugojimas: didelių ir mažų, kamera, dizainas, kosmetikos skyriuje, saugojimo, galima laikyti įvairių prekių, tvarkingas ir švarus.

3.Mobiliųjų daliklis dėžutė Su dozatoriumi, langelis gali būti perkeltas ir pakoreguoti.Teisė kampu dizaino daliklis lauke, tinka labiau, be eikvoti vietos.Įdėti lūpų ir makiažo teptuku laisvai.

4.Naudojant PS skaidrios medžiagos, jis yra tvirtas ir stabilus, atsparus vandeniui ir dulkėms, aiškiai, glaustai ir lengva priimti.

5.Apačioje neslidus pėdos padas yra stabilios ir neslidžios, nėra lengva subraižyti lentelė.

Specifikacija:

Medžiaga:PP

Dydis:20*8.6*10.2 CM

Weghit:0.196 KG

Spalva: Skaidrus

Produktai apima: Lentynos*1

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai