Medvilniniai Macrame Medvilnės Girliandą su Mediniais Karoliukais Kutas Pilvo Krepšelį Dekoracijos Namų Sienų Apmušalai Dekoro Laiveliai.

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vroom sienų apdaila, krokodilo odos totalizator, macram sienos, augalų audiniai krepšelio, l pompom garliava, katė medienos garliava, macram, kanados dekoras, macrame rinkiniai, dekoro kambarys.

    €5.25 €5.84
  • Medžiaga: Medvilnės Virvė + medienos
  • Stilius: Pastoracinės
  • Dydis: 27.5x2.8 inch

Aprašymas: Medžiaga:Medvilnės Virvė + Medienos Dydis:70*7CM/27.5*2.8" Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti Kiekis:1 x austi girliandas Savybės: 1.Pagamintas iš natūralios medvilnės ir granulės, kurios yra patvaresni ir daugkartinio naudojimo. 2.Tai macrame wrap taip pat padaryti beautifly sodybos akcentu jūsų sodo dekoro.Galite išdėlioti juos ant austo krepšelį.seagrass augalų krepšelį ir pan. 3.Šie audiniai girliandas yra puiki be jokių namų, kaip dekoro.Jie taip pat puikiai tinka Kūdikių Dušas, Nuotakos Dušas, Vestuvių, Gimtadienio, Lauko Šalis, Fotografijos Fonas ir daugiau. 4.Puiki dovana absolventams, mama, jaunavedžiams, naujų motinų, housewarming ir daugiau. 5.Ypač vaikų darželio ar vaiko miegamasis, ji bus pridėti šiltas ir saldus jausmas vietos.Jūs galite lengvai pakabinti juos ant sienos, lopšių pusės, lentynos, bedpost, veidrodžiai, židinys, langų ir daugiau.Pakuotė: 1 x austi girliandas Pastaba: Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai