Šiaudines Skrybėles Vaikai Pobūdžio Ausies Apdailos Vasaros Cap Baby Sun Skrybėlė Mergaitė Berniukų Kibirą Bžūp Vaikams Skrybėlę Paplūdimio Panamos Rinktinėje

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: paplūdimio skrybėlę, moteris, moterų šiaudų skrybėlės moterims, motinystės palaidinės nėščioms ir topai, kepurės moterims, skrybėlę vasarą moterys, kibiro kepurę moterims, pasaulyje panamos skrybėlė, suknelė vasarai, chaleco femininos, jūra, saulės, skrybėlę.

    €2.46 €3.15
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Modelio Numeris: jx-8
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Elemento Tipas: Saulės Skrybėlės
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Modelio Tipas: Gyvūnų
  • Vaiko dydžio: 48-52cm
  • Stilius: Atsitiktinis
  • Suaugusiųjų Dydis: 55-58cm
  • Lytis: MOTERIS

El pago

1) Moversteam.lt priima visa, MasterCard, Maestro debeto kortelė ir Banko pavedimu Bankai.Daugiau informacijos apie mokėjimo Būdus dėl Moversteam.lt, žr. http: / / help.Moversteam.lt / mokėjimo _ faq.html.

2) padaryti sumokėti per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.Tiesiog mes išsiųsti prekes pagal kryptį, kuri buvo parašyta Moversteam.lt.Jei norite pakeisti, Palikite pranešimą, kai jums užsisakyti.

Libre

1) jei galite pateikti užsakymą, pasirinkite pristatymo Būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes išsiųsti prekes per 2 - 7 dienos, kai mokėjimas buvo visapusiškai patikrinti.

2) mes negalime užtikrinti pristatymo laikas visus tarptautinius krovinius (ypač Kinijos Oro mailpost) dėl skirtingos laikotarpius, Muitinės skirtingų šalių, kurios gali turėti įtakos greitis, su kuria tikrina savo straipsnį.

Corte

Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti nuokrypis 2-3 cm.

Colores

Spalva skirtumai gali būti dėl kitų priežasčių, tokių kaip spalva, Atspindys ekrane, Apšvietimas, Fonas, t.t.Tačiau, jei manote, kad straipsnis gautas, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

MENSAJE

1) jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Spauskite ant vertinimas 5 žvaigždžių jei jums patinka mūsų prekes ir Paslaugas.Aš duosiu jums konkurencingą kainą, ir geresnį paslaugų pabaigoje.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar Atviras ginčas dėl Moversteam.lt.Mes suprantame, nepasitenkinimas, kad galite turėti, jei būtų negerai, nes mes tikime, kad visos problemos bus išspręstos po Aktyvus Bendradarbiavimas ir geri bendravimo.

2) į Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo Dieną.Jei nenorite gauti MŪSŲ atsakymas, jūsų atsiųsti savo elektroninio pašto adresą ir mes atsakysime kuo greičiau.

Barbiedoll662021-02-11
"Beautiful. As in the photo!"
Robwill452020-10-09
"Hat came crushed up"
Gareth Kinsella2020-10-30
"Excellent hat! I recommend))"
Nastyushechka Andreevna2020-10-08
"The product corresponds to the description but went very long .. I thought I was wearing it in the summer and received it in late September. But thank you. that I came. Very attentive seller. advise. tracked the parcel with me."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai