Dviračių Stalo Kalno Lydinio Greito Atleidimo Dviračių Bloko Priekinės Šakės Fiksuotojo Įrašą Bagažo Laikiklis Stovo Sunkvežimio Priekaba Dviračių Accessories

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kranas "pasidaryk pats", oro žarna vamzdis, dviračio bagažo lentyna, dviračių automobilio bagažinę, dviračių priedai bendrieji, dviračių narve, cubrebotas ciclismo, dviratis automobilis vežėjas, priekiniai kamieno, bicycl stovo.

    €13.56 €21.87
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stabdžių Sistema: Dviračių Šakės užraktas Rack Mount
  • Tipas: Automobilių Lentynos
  • Dydis: 16.5*4*5.9cm
  • Medžiaga: Aliuminio
  • Talpa (Apkrovos): 500G

Savybės: *1.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas. *2.Krova ant transporto priemonių: į kairę, dešinę, priekinis, ir galinis (vežantys dviračius, saugų ir patikimą). *3.Lengva įdiegti, jokios žalos automobiliui.Specifikacija: Medžiaga: Aliuminio Lydinys Neprivalomas spalva: Geltona, Mėlyna, Raudona (Kaip Nuotraukose) Dydis: 16.5*4*5.9 cm (Apytiksliai) Svoris: 310g (Apytiksliai) Pastaba: Šis elementas gali būti naudojamas tik transporto priemonėse, kurių krosneles Paketų sąrašas: 1*Tvirtinimo Stovo Priminimas: 1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti. 2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Rorshack112020-11-16
"Decent stuff"
Olvi Valgmaa2020-10-30
"Eee"
Liesel19542020-09-18
"precis"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai