5vnt/daug Naujų pakavimo MECHANIKOS XG-50 (MCN-300)Lydmetalio Pasta alavo grietinėlės Srauto Pasta Sn63/Pb37 25-45um XG-500 (XG-50)

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: bga srauto mechanikas, bga lydmetalio pasta srautas, mechanikas xg 50, kester, bga reballing trafaretas " iphone 5s, derva lydmetalio pasta srautas, qsi litavimo fliusas, mechanikas xg, kremas lydmetalis, kablys xg 50.

    €12.41 €16.11
  • Dalelių Dydis: 25-48µm
  • Modelio Numeris: xg-50

XG-500(XG-50) MECHANIKAS lydmetalio pasta

Modelis: XG-500(XG-50)

Lydinys: Sn63/Pb37

Mikronų: 25-45um

Neto: 35g

Pakuotė:

5 Vnt Mechanikas XG-50

Mokėjimo

1. Mes priimame mokėjimus internetu ir .

2. Kai jums mokėjimo, prašome palikti savo adreso ir telefono numerį mes tik laivas produkto adresą, kurį paliko.

3. Pirkėjas yra atsakingas už poveikis dėl blogo pristatymo adresą ir telefono numerį.

4. Nedelsiant mokėjimas yra būtinas.

Muitinės Mokesčių Ir Muito

1. Kaip ilgai, kaip prekės buvimo vieta yra Kinija ( Išskyrus jav ), visi sklypai jungiasi su tikslinių šalių, kurioms taikoma mokesčių ir muitų.Dėl konkrečių tarifų, prašome susisiekti vietos muitinės namas informacijos.Visi mokesčių ir muito yra pirkėjo sąskaita.

2. Kai siuntinys atvyko į atvykstamąjį šalies muitinės namas, pirkėjas atsako aišku, krovinius pagal muitinės darbuotojų reikalavimas per tam tikrą laikotarpį.Pašalinimo laikotarpis yra nustatomas pagal vietos papročius ir nėra įtraukti į numatomą laivybos laikas.

3. Kiekvieno sklypo, mes imsimės deklaracijos 60%, bendra prekių.Jei turite specialių reikalavimų produkto verte, deklaracijos, prašome palikti žinutę!Ačiū!

Atsiliepimai

1. Mūsų paslaugos gali būti ne geriausias, bet pažadą tapti geriau ir geriau.

2. Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimas dėl mūsų produktus, prašome nr., nedvejodami praneškite mums.Mes padėsime jums ją išspręsti.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus.

3. Nuoširdžiai prašau jus ne palikti neigiamą grįžtamąjį ryšį, prieš tai susisiekę su mumis.Ne, pardavėjas gali užtikrinti ne problema, bet vertė, kaip išspręsti problemą.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai