LIOOBO Medienos Granulių Girliandą su Kutai Troba Karoliukai Kaimiškas Šalies Dekoro Namuose Šalis, Užuolaidų Priedai "PASIDARYK pats"

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: akvariumas mėlynas led, kaimiškas stilius, l pompom garliava, šalies vestuvių dekoras, granulių durų užuolaidos, dekoro troba, katė medienos garliava, mažas rustykalnym dekoro troba, pakrantės sodybos, namų dekoro, epaper karoliukų užuolaidos.

    €3.48 €5.36
  • Temos: AUGALŲ
  • Medžiaga: Mediena
  • Stilius: Antikos Imitacija

Aprašymas

Natūralių medinių karoliukų girlianda yra puikus apdailos akcentas jūsų namų dekoro!

Nuo troba, kad skurdus chic, prancūzijos šalies, ši girlianda yra tikri, kad tiesiog puikus touch atlikti jūs vinječių, gaisro židinio, ar puošmena!

Funkcija

- Gamintojas: LIOOBO.

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Mediena.

- Dydis: 148 x 1 x 1 cm.

- Natūralių medinių karoliukų girlianda yra puikus apdailos akcentas jūsų namų dekoro!

- Nuo troba, kad skurdus chic, prancūzijos šalies, ši girlianda yra tikri, kad tiesiog puikus touch atlikti jūs vinječių, gaisro židinio, ar puošmena!

- Šis paprastas, bet gražus gabalas yra puikus papildymas jūsų namų dekoro.

- Puiki dovana absolventams, mama, jaunavedžiams, naujų motinų, housewarming ir daugiau, atrodo ne daugiau.Jie suteiks jūsų namams ir šeimoms su taikos ir tikėjimo.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Pakavimo sąrašas

1 x LIOOBO Medienos Granulių Garliava

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai