12pcs Šalies Asmenybės LED Akinius Neon Akiniai nuo saulės Šviesą Akinius Rave Kostiumas Šalis DJ Akiniai nuo saulės Gimtadienio Dekoras

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: neon stick, gimtadienis dekoro šalis, pirkti žėrintis kaukė, žuvų kablys, anakin skywalker cosplay, apranga rave, dj, kompanionas lėlės, frock vienaragis, dj mikšeris.

    €10.24 €12.80
  • Švyti Reikmenys Tipas: Švyti Sunglass
  • Modelio Numeris: HELOVINAS
  • Skaičius, Vnt: 12pcs
  • Žėrintis Laikas: 1-3 Valandas
  • Proga: Grandiozinis Renginys
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės :

Tipas:LED Akiniai

Proga:Neon Šalis

Medžiaga:PC

Dydis:2.25 * 6.25 į

Baterijos:3*3TN / LR41

Kiekis:12pcs

Aprašymas :

1.12-gabalas debiutas tamsoje šalis: pakuotėje yra 12 vienetų led akinius, 4 spalvos, mėlyna, žalia, balta ir raudona.Atrodo, bet neon šalis ir mirksi šviesos akinius 3 režimai super šviesus užrakto tonus.

2.Lengva naudoti, leidžia jums būti puikus paveikslas šaliai.

3.Didelio ryškumo Led apšviesti šviesos juosta.Šie akiniai turi 3 ryškus Led per spalvą.

4.Daugkartinio naudojimo ir ilgalaikį apšvietimą: Šviečiantieji akiniai ilgiau, yra mažiau tikėtina, kad generuoti šilumos, turi didesnį ryškumą ir taupyti energiją.Led šviesos iki paauglystės, ir vaikų, ir suaugusiųjų šalys yra įjungimo/išjungimo jungikliai.Baterijos yra keičiamos.

5.LED pradėjo šią šalis: 12 ryškus LED akiniai sukurti tobulas neon šalies reikmenys ir karnavaliniai priedai!Šie žibintai tamsūs akiniai yra puikus Kalėdų šalys, lauko koncertai, gimtadieniai, kempingas ir karnavalas.

Paketas apima:

12pcs LED Akiniai

Pastaba:

1.Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra nuo 1-3cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

2.Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai