Kampas Valdovas LCD Skaitmeninis Kampo Matavimo Priemonės Digital Angel Finder Gage Lygio Langelis Kampine Matlankis Inclinometer

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 3 360 lazerio lygis, automatinė lygio, dlb skaitmeninio lygio langelis, skaitmeninis lygis inclinometer, aukšto tikslumo lygis, lskra skaitmenine liniuote, skaitmenų valdovas, ženklų lygis, skaitmenine liniuote mašina, inclinomet.

    €8.81 €17.61
  • Tipas: Matlankis Inclinometer
  • Vandeniui lygis: IP54
  • Pavadinimas: Kampo matavimo priemonės
  • Sertifikavimo: CE
  • Medžiaga: Plastikiniai + aliuminio lydinys
  • Modelio Numeris: kampas valdovas
  • Prekės Pavadinimas: VAHIGCY
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Kampas valdovas skystųjų kristalų skaitmeniniu kampo matavimo priemonės matlankis inclinometer

Kulka Taškų: 1、Lengva Atlikti: Šis skaitmeninis angelas ieškiklis yra pagaminti iš Aliuminio lydinio, medžiagos, lengva nešiotis, magnetinio prie matavimo paviršiumi, ji gali būti pritvirtinta prie matuojamas ruošinį.

2、Puikus Matavimo Diapazonas: Santykinis matavimas ir absoliutus matavimo perskaičiavimo, 4*90° matavimo diapazonas.

3、Daugiafunkcinė Priemonė: Kampas ir kampine konversijos, multi-paskirties matavimo priemonė, 3-in-1 matlankis, inclinometer ir lygį.

4、Lengva Skaityti: Šis skaitmeninis angelas ieškiklis savybės backlight LCD ekranas, duomenų užraktas, lengva skaityti.

5、Kompaktiškas Dizainas: Šis skaitmeninis angelas ieškiklis savybės nešiojamų dydžio, tai yra lengva naudoti su kitų matavimo įrankiai plėsti matavimo diapazono.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas + aliuminio lydinys

Dydis: apie 56*54*25mm/2.20*2.13*0.98 colių

Matavimo diapazonas: 4*90°2*180°

Ekrano raiška: 0.05°0.05°(

Tikslumas: ±0.2°

Pakartojamumas: 0.1°

Darbinė temperatūra: 0°C~40°C

Vandeniui lygis: IP54

Maitinimo šaltinis: 2*AAA sausas baterijos (neįtraukta)

Pakavimo Sąrašas:

1 x Kampo Ieškiklis Indikatorius

1 x Instrukcija

Tik pirmiau pakuotės turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastabos:

1. Dėl skirtingo kameros įranga, šviesos ryškumą ir ekranus, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo parodytos paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 0,1-2cm.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai