FORSEVEN Kristalų Rankų darbo Gėlių Dirbtiniais Pearl Lapai Vestuvių Lankelis Moterų Hairband Headpeice Vaikų Plaukų Aksesuarai JL

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: derliaus priedai cadre, komunijos plaukų clips priedai, grupė plaukų metalo, plunksnų deaign plaukų aksesuarai, hairband saulėgrąžų, hairwear vestuvių gėlių, mansati tiara, gėlių tiara, diadem, paminkštintas lankelis gėlių.

    €5.38 €7.57
  • Metalų Tipas: cinko Lydinys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Hairbands
  • Lytis: MOTERIS
  • Prekės Pavadinimas: FORSEVEN
  • Stilius: derliaus
  • Medžiaga: Metalo
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Formos\modelis: AUGALŲ
  • Modelio Numeris: 44006
  • Elemento Tipas: Hairwear

FORSEVEN Kristalų Rankų darbo Gėlių Dirbtiniais Pearl Lapai Vestuvių Lankelis Moterų Hairband Vaikų Plaukų Aksesuarai JL Aprašymas Blizga kalnų krištolas gėlių šaliai nuotakos Lankelis

Specialaus dizaino ir ypatingos struktūros, taip saldus

Taip pat geras papuošalų už nuotaka ir bridesmaid

Populiarus elementą, jums neįmanoma nepastebėti

Ekrano užsklandą tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

Stilius:Europoje ir Amerikoje Šviesos

Medžiaga:Krištolas

Spalva:Balta

Dydis:4,5*32.5 CM

Svoris:65g

Pastaba

1. Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas 1-3cm dėl skirtingų rankinis matavimas.

Pakuotė 1Pcs* Plaukų Aksesuarai

Laivybos galime Remti Drop-Pristatymas į Pasaulio(neįtraukti karo zonose).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gautas, 15-50 darbo dienų.Pirkėjo Apsaugos, Jei turite kokių nors problemų su užsakymu,kviečiame susisiekti su mumis ,mes labai džiaugiamės, kad tarnauti kiekvienam klientui; Visa Grąžinamoji išmoka, jei jums nereikia gauti savo užsakymą per pardavėjo garantijos pristatymo laikas; Visiškai arba iš Dalies Grąžinimo , jei prekės nėra aprašyta,bet, prašome susisiekti su mumis pirmiausia,Prašome padaryti ne Savavališkai palikti blogų atsiliepimų ir atidarykite ginčų.Ginčas nėra geriausias sprendimas, bet problema,geriausias būdas yra susisiekti su mumis vienu metu, mes patikrinti, kas nutiko, ir ne jums geriausią sprendimą; Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Moversteam.lt!Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su Penkių žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.kitame savo ilis,prašome susisiekti su mumis,mes galime siųsti graži dovana ar Kuponą, jums, Taip ir Man,jūs galite gauti daugiau Nuolaidų ir skatinimo ; Jei esate nepatenkinti su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Susisiekti su MUMIS, Prašome mums Pranešimą nuo 8:30.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visi pranešimai bus answe#2F51BD per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Bxucha892020-11-20
"Very beautiful, as in the description"
M Badakhan2020-10-17
"The wreath is very gentle and romantic)) flowers on the air, flexible and you can change the slope. Well holds on the head at the expense of the tape. I made a bundle and tried to cheat around, it turns out cool."
Yusigeqrub19532021-01-30
"Beautiful decoration, wyglada even better than the picture. Jeste zachwycona. Long czekałam on it, but it was worth. Communication seller very good. Recommend."
Fghfghfghfghfghfghrtyrty2021-02-10
"its so beautiful I'm inlove with it...can't wait for my big day to come so I can wear it"
Apmvignesh2020-09-10
"Magnitude, delivery there is a little delay."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai