NAUJA ATA PTX-5V1 TrioCode suderinamu Nuotolinio Valdymo PTX5 garažo durų atidarytuvas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: nuotolinio kontrolės mokytis, jmt nuotolinio valdymo, 4v7, 5v6, zener, grynas nuotolinio valdymo, 5v1 zener, leganza nuotolinio valdymo, elektros nuotolinio valdymo, mokytis nuotolinio valdymo vairas.

    €7.57
  • Belaidis Ryšys: RF
  • Naudoti: Universalus
  • Prekės Pavadinimas: dongbest

Mes žinome, jūs turite visas pasaulis rinktis , dėkoju už pasirinkę mus !

Prieš užsakymo

prašome atkreipti dėmesį , kad mūsų remote pultelis yra SUDERINAMAS / PAKEITIMAS /KLONAS, nuotolinio valdymo , ne originalu .

prašome įsitikinkite, kad jūsų nuotolinio / sistema gali būti naudojama prieš perkant .

Kaip bendrosios gairės, jei nuotolinio jūs šiuo metu naudojate, yra vienas iš pilotų pavaizduota ad tada šis nuotolinio bus suderinama ir su savo varikliu.

jei jums nėra toks tikras , prašome susisiekti su mumis be nedvejodama .

Suderinamumas

DCB-05 (Dual Vartų Valdiklis)

GDO-6v3 (EasyRoller)

GDO-6v4 (EasyRoller)

GDO-7v2 (SecuraLift)

GDO-7v3 (SecuraLift)

GDO-8v3 (Patalpų Meistras)

GDO-9 ("Dinamo")

GDO-9v2 (SecuraLift)

GDO-9v2 (Enduro)

GDO-9v3 (Dominator)

GDO-9v3 ("Dinamo")

GDO-10v1 (Toro)

GDO-11v1 (Ero)

NE-24v1 (NeoSlider)

SGO-1 (Elite) Nėra suderinama su GEN2 varikliai ar v2 nuotolinio valdymo pultai (pilkas dėklas su pilka mygtukai) Pastaba: Šie nuotolinio valdymo pultai, yra nesuderinamos su PTX-4 (433Mhz) su mėlyna atveju.Tai NĖRA suderinama su vyresnio amžiaus ATA varikliai, kurie vis dar naudoja SecuraCode 433MHz arba senas 27MHz TX nuotolinio valdymo pultai nenaudojant Tricode imtuvas kortelė.Prašome užtikrinti, kad jūsų originalaus nuotolinio pavaizduota ir savo transporto modelio numeris yra nurodytas, kad būtų užtikrintas suderinamumas

Programavimo instrukcijos Programavimo nuotolinio per variklio/imtuvas 1. Kai garažas varikliai turi plastikinę dangą, kuri apima mygtukus, prašome pašalinti šį dangtelį. 2. Paspauskite ir palaikykite, mėlyna Durų Kodą mygtuką ant variklio arba SW1 ar SW2 imtuvo mygtuką valdybos (ne atleiskite šį mygtuką). 3. Paspauskite naujas nuotolinio valdymo mygtuką, kurį norėtumėte naudoti, valdyti durų dvi sekundes. 4. Atleiskite mygtuką naujas nuotolinio ir dvi sekundes.Paspauskite tą patį mygtuką ant nuotolinio vėl dvi sekundes. 5. Atleiskite Durų Kodą arba SW mygtuką iš variklio/imtuvas. 6. Paspauskite naujas nuotolinio valdymo mygtuką, norėdami išbandyti veikimą durų.Ištrinti visas nuotolinio valdymo pultai iš motorinių 1. Jį išjunkite, kad variklis nuo maitinimo lizdo. 2. Paspauskite ir palaikykite Durų Kodą arba SW1 mygtuką ant variklio. 3. Išjunkite galios atgal, nors vis dar laikydami Durų Kodas mygtuką.Durų Kodas DIODAS apšviečia po kelių sekundžių nurodyti atmintis buvo ištrinta. 4. Atleiskite Durų Kodą mygtuką ir išbandyti savo nuotolinio užtikrinti, kad jis buvo ištrintas ir ji neturėtų valdyti duris.Programavimo naują nuotolinio į vartus per originalaus nuotolinio valdymo 1. Stovėti per 1-2 metrų nuo jūsų vartų kontrolės valdyba. 2. Paspauskite mygtuką ant jūsų originalaus nuotolinio arba atidaryti/uždaryti vartus. 3. Iš karto po duris pradeda judėti, įdėkite kištuką į centrą kodavimo skylę originalus nuotolinio valdymo centras įsikūręs keturių mygtukų.LED šviesos nuotolinio bus apšviesti, kai pavyko pasiekti ir užtikrinti, šviesos apšviestas bent 2 sekundes. 4. Nuimkite pin nuo originalaus nuotolinio valdymo pulteliu. 5. Apie naujas nuotolinio paspauskite ir palaikykite mygtuką naujas norėtumėte veikti, vartus 2 sekundes. 6. Atleiskite mygtuką dvi sekundes. 7. Stumti tą patį mygtuką dar kartą apie naujas nuotolinio 2 sekundes. 8. Palaukite 10-15 sekundžių ir išbandyti naujas nuotolinio

Išsamiai nuotrauką

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai