150x105x55mm(ilgis x plotis x aukštis) Aliuminio Projekto Lauke Talpyklos atveju encloser shell PCB Gehaeuse juoda Alugehaeuse Heatsink

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: matlankis aliuminio lydinys, naminis pcb atveju, nešiojamų pcb atveju, alluminium pcb atveju, lieti aliuminio keramikos, aliuminio atveju pcb, retro pcb atveju, aliuminio lydinys saitą, aliuminio dėžutė projektas, aliuminio usb jungtis.

    €14.41
  • Medžiaga: Metalo
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

Aliuminio Projekto Lauke Talpyklos atveju 150x105x55mm

Prekės Aprašymas:

Alu Projekto Dėžutę

Dydis: 150(L)x105(W)x55(H)mm

Medžiaga:Aliuminio

spalva: juoda

Varžtas įtraukti

Gera elektroninių projektų, maitinimo blokai, studentų projektus, stiprintuvai, ir kt.,

ačiū už tai šilumos kriaukle pobūdžio, elektromagnetinio lauko apsaugos ir tvirta konstrukcija.

Pristatymas Terminas

Prekės bus išsiųstos per 1-2 darbo dienas gavęs jūsų mokėjimą.Mes laivas elementą per China Post " Oro Paštu.

Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.

Tarptautinės Pirkėjų Pastaba: Pristatymo terminas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 10-30 dienas, būkite kantrūs atvykimo.

Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą (pirkimą)

Mes taip Pat siūlome EMS ir DHL shipping jei jums bus sumokėti papildomą laivybos mokestis(5-7 darbo dienas), Susisiekite su mumis dėl išsamesnės informacijos mokestis.Ačiū.

Grąžinimo Politika

Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome padėti, po mūsų produktų atgal į jav.Jums turėtų mokėti po nugaros pašto.Po to, kai mes gauname mūsų produktas, mes pažadame, kad atsipirkimo 100% savo pinigų.

Jei produktai yra pažeistas, prieš atvykstant, jums, ką jums reikia padaryti, fotografavimas parodyti mums mūsų skaldytų produkto.Pažadame, kad atsipirkimo 100% savo pinigų.

Jei jūs negalite gauti produktas per 40 dienų, prašome susisiekti su mumis, mes pažadame, kad atsipirkimo 100% savo pinigų.

Bet kuriuo atveju kai kurie klientai gali ne taip, kaip elementą, pavyzdžiui, dydžio ir spalvos nėra palankios, o ne ieškome gerų elementą, mes ne imtis už bet mokestis siunčiant prekę atgal.

Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.Mes esame pasirengę jums padėti.

Atsiliepimai

Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavėjo Reitingus (DSR) 5-star parodyti savo pasitenkinimą jūsų prekės, mūsų teigiamas grįžtamasis ryšys bus paliktas visų sandorio automatiškai.

Tuo atveju, jei yra problema su jūsų užsakymą, įsitikinkite, kad SUSISIEKTI su MUMIS prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, be komunikacijos, pažeidžia eBay atsiliepimus politikos.Neigiamas/neutralus atsiliepimus negali išspręsti bet kokią problemą, mes stengiamės, kad jums turėti laimingą pirkėjas patirtis.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai