1Pcs Originali Originalus Juodas Baltas Auksas, Huawei Mate9 Mate 9 Pro Priekinio Stiklo 5.5" skaitmeninis keitiklis Jutiklinio Ekrano LCD Išorinis Skydas+Įrankiai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: redmi cc9, cc9e, cc9, "huawei" mate 9 pro " ekrano pakeitimas originalas, apexel, J20, v35, "Huawei" mate 20 pro ekraną pakeisti, p 9 "huawei" ekrano pakeitimas, min išmanųjį telefoną.

    €24.68
  • Modelio Numeris: už "Huawei" Mate 9 Pro
  • Prekės Pavadinimas: LOVAIN
  • Ekranas: ≥5"
  • Tipas: Jutiklinis Ekranas

Produkto specifikacija :

Kokybė: 100% bandymai ir patikra prieš siunčiant.

Garantija: 6 mėn.

Tinka: Už Mate 9 pro telefoną.

Dėmesio: 1. Prašome išbandyti produktą PRIEŠ diegiant produktą į savo telefoną.Jokių problemų su produkto, prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis. 2. Mes nesame atsakingi už problemų, įdiegus vaistą, Kai kurie pirkėjai yra ne kvalifikacijos įdiegti dalys ir visada pertraukos dalys montuojant. 3. Taigi, mes rekomenduojame, ne technicial asmuo įdiegti dalys, į telefoną.

Skelbimas:

1. Prašome, Prašome, Prašome susisiekti ir pasikalbėti su mumis iš anksto, jei turite kokių nors problemų, susijusių su produkto, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą su jumis.

2. Mes neturime sveiki atvykę asmenys, kurie atidaryti ginčo tiesiogiai nepasitarę su mumis.

3. Mums labai malonu, kad jūs, laivybos mūsų sotre.Mes padarysime viską, kad prodive aukštos kokybės produktas ir geras aptarnavimas po pardavimo.Mėgautis savo pirkinių čia.

Paulette Gault2020-09-25
"Excellent but some delay"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai