40cm /15.7 iš ABS Klasikinis Paprastos Konstrukcijos Stogo, ir Balkonu Apdaila Paprasto Karnizo eave organizuotuose Linija Pelėsių Lapai Kačių Snukio Spausdinti Patikrinimus

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: plastikiniai pelėsių plast, dirbtiniai lapai dekoras, savininkas lenkas, automobilių pelėsių silicio, pelėsių krosnelė, plastikiniai modelis pelėsių, užuolaidų parama, kūrybos karnizai, la pų, Žvejys.

    €34.39
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prašymas: Daugkartinio Naudojimo Statybos Pelėsis
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • spalva: Balta/ Off White
  • Dizainas: multi modelis

Užsakymo Pateikimas

Prašymą dėl Kliento Rūšies Supratimas: 1. Mes pardavimo 40cm eave organizuotuose linijos, šis puslapis TIK.Ir mes ją parduoti iki metro.Yra keletas daugiau funkcijų mūsų parduotuvėje, prašome patikrinti, jei turite laiko. 2. Į eave organizuotuose/ karnizo linijos yra tiesios statybos tik.Per kampe arba apskritimas /half moon shape statybos, yra vidinis /išorinis kampas arba kūgio formos mygtukai /tarpiklis turi būti naudojamas.Ir jie yra NE paketo dalis, išskyrus varžtus.Jei kampe arba trinkelėmis pelėsių reikia, prašome įsigyti atskirai.Priminimas: 1. Prašome pasirinkti idealų stilių iš spalvų variantai (Mes rodomi su iš šono) 2. Prašome palikite savo VARDĄ, pavardę, kurių telefono numeriai, kurjerių, reikia tada su jumis susisiekti, kai jie padaryti pristatymo ar turime jums patvirtinimą, po to, kai mes gauti užsakymų. 3. Prašome reikia PAŽYMĖTI, kad vidinis ar išorinis kampai yra būtina, kai 90° ruožtu yra būtina.TARPIKLIO yra būtina, jei norite, kad mėnulio pusė dizainas (Dizaino, su curves)

Matmenys

Parduoda: Metrų (39.37 in)

Sagties Tvirtinimo

Tik rotacija sagtys, jūs galite surinkti arba atskiras pelėsių, lengva pasivyti ir efektyvaus statybos.Pastabos: 1. Prašome užsegamas sagtys MAŽESNIŲ pabaigos. 2. Plastikas gali dėvėti kaip dienų eiti, jei jums rasti, kad sagtys neveikia, prašome naudoti plieno vielos arba M8 varžtus tvirtinimo.

Statybos Rekomendacijos

1. Plieniniai strypai yra ypatingos svarbos statybos, prašome IGNORUOTI. 2. Papildomų atramų pagal pelėsis yra svarbu išlaikyti idealios formos betono/ cemento.Bus teikiamos geresnės paslaugos gyvenimas per daug.

Apie Mus

10+ metų patirtis statybos pelėsių gamybos ir visą kolekciją pelėsis, mes esame įsitikinę, kad galime suteikti jums vieno langelio sustojimo ir išspręsti visus klausimus.Mes negalime garantuoti, kad pelėsis gali būti naudojamas daugiau nei 1000times arba 10+ metų.Bet mes esame įsitikinę, kad mes siūlome priimtiną kainą su geriausios kokybės.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai