Atsparus vandeniui Dušo Užuolaidų Audinys, Poliesteris Ekologiškas Marmuras Modelis Dušo Užuolaidos Vonios Ekrano Atspausdintas Uždanga Vonios kambarys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: audinio užuolaidų, dušo, vonios uždanga dušo, užuolaidos vonios blizga, dušo užuolaida, suaugusiųjų kalėdų skrybėlę, audinio dušo užuolaidos chic, virtuvės lipdukas vandeniui, vonios kambario užuolaidų komplektas, bambuko vandeniui audinio dušo užuolaidos, vonios kambarys ekrano plastiko.

    €15.49 €22.12
  • Medžiaga: Marbling
  • Stilius: Modernus
  • Prekės Pavadinimas: Samodra
  • Funkcija: Eco-Friendly

Produkto aprašymas: Flanelė audinio, labai minkštas ir patogus.Lengvai sugeria vandens, dulkių ir atsparumą slydimui.PVC neslidus gruntas, non-slip, dilimui, negadina grindų.Lengva valyti, galima plauti tiesiai į skalbimo mašiną arba ranka, be nukristi ir išblukimo.Pastaba: 1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 5 cm klaidų,ačiū. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

Atsiliepimai 1)Jūsų pasitenkinimas yra mūsų siekimas,kad jei nėra nieko, kad jūs nepatenkinti,(įskaitant ir mūsų produktų ir paslaugų,arba kitas dalykas),prašome susisiekti su mumis tarnauti jums vėl, kol jūs įdėti, kad ginčo, mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus. 2) Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą (5 žvaigždučių ) už mus,tai yra labai svarbu mums pasiūlyti jums mūsų geriausias paslaugas, kitą kartą.Komunikacijos 1) Mes garantuojame 100% klientų pasitenkinimo, jei elementas yra pastaba, kaip aprašyta ar klaidingas, kai jūs jį gauti, pls tiesiog leiskite mums žinoti. 2) Pls nedvejodami susisiekite su mumis, jokių pastabų, klausimų ar pasiūlymų, kurie jums gali turėti, mums bus malonu jums padėti. 3) Dėl laiko skirtumo, gal mes negalime atsakyti jums iš karto, bet mes turime su jumis kaip įmanoma greičiau.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai