Juoda Danga, Tualetas Rankiniai Bidė Maišytuvas Purkštuvas Bidė Nustatyti Purkštuvo Ginklą, Tualetinis Purškiamas Vonios Kambarys Savarankiškai Valymas Dušo Galvutė

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: dušas, wc, virtuvės maišytuvas, purškimo tualetas, Sodo purkštuvas, bidė maišytuvas, plytelių, ginklų stovas, bidė juoda, bidė, musulmonų dušas, tualetas.

    €7.28 €12.55
  • Diegimo Tipas: Prie Sienos Tvirtinamas
  • Bakstelėkite skylę: Vieną Skylę
  • Maišytuvas Bakstelėję: Vieną Skylę
  • Modelio Numeris: LK-SS0615-12
  • Spary Tipas: Horizontalus

Produkto informacija: Gaminio pavadinimas: Stiprintuvas purškimo pistoletas bidė Spalva: Sidabrinė/Juoda Medžiaga: ABS Neto svoris: 70g Dydis: 18*14*8.5 cm

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visi majoy kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Jūs turėjo tešlą atlikti mokėjimą per 3 dienas, arba spręsti, būti atšauktas.

Pristatymo Adresas

Mes tik laivas adresu, kurį teikia Moversteam.lt.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

Laivybos Metodai

Mes bendradarbiauti su DHL, UPS, FEDEX, EMS arba registruotu oro paštu(Kinija Paštu, Oro Paštu ar kitomis Oro Paštu).Mes pasirinkite greitas ir patikimas pristatymas metodas mūsų gerbiami klientai.Sutaupyti laivybos ir saugus pristatymas yra mūsų tikslas.

Laivybos Laikas

Mes bus parengti ir pakuotė pakuotė, kaip galima greičiau po to, kai jūs padaryti sumokėti.

Per Laivybos Laikas

Mes bus stebėti, laivybos informacija ir siųsti informaciją jums metu, laivybos laikas.Prašome atkreipti dėmesį, pranešimų informaciją.

Kiekvienas daiktas bus patikrintas prieš pristatymas.

Mes turime 2 metų garantija už kiekvieną sugedusį elementą(Išskyrus blogo veikimo ar fiziškai pažeisti pirkėjas)

Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantinį laikotarpį ir originalioje pakuotėje.Prašome siūlo mums sekimo numerį, laiko taip pat.Klientai yra atsakingi už grąžinti, laivybos mokestis.

Jei norite grąžinti pinigus, nes prekės yra sugadintas arba negali būti repaird.Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.Mes padarysime viską, kad jums padėtų.

Jokių problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą, mes rasime geriausią sprendimą jums!!!

Mes išlaikyti aukštą produktų kokybę, taip pat pardavimo paslauga.Mes siekiame 100 proc. patenkinti mūsų gerbiami klientai.Prašome palikite yra 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Nailaanoor 97xo2020-10-25
"I do not recommend the seller. The order came all in chips, scratches."
Lonnstermonster2020-09-02
"very good"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai