280L / H Nardymo Mini Vandens Siurblys DC 12V Už Tvenkinio Akvariumo Žuvų Bakas Fontanas Elektros Siurblio Kištuką fontano siurblys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: oro slėgis liftas, mini nardymo siurblys, nardymo siurblys, cilindrų daiva, akvariumo žuvims gyventi, boyu bakas, Žuvų tvenkinio siurblys, smaco bakas, aukso karoliai hamsa, fontanas derva.

    €5.89 €7.36
  • Atsparus vandeniui reitingas:
  • Prekės Pavadinimas: VAHIGCY
  • Didžiausias srautas:
  • Kabelio ilgis:
  • Modelio Numeris: Elektrinis siurblys
  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Decibelų skalė:
  • Tipas: Kita
  • Statinė pakelti:
  • Veikimo įtampos diapazonas:
  • Dydis:

Kulka Taškų:

1、PAŽANGIOS MEDŽIAGOS: Powered by brushless DC variklis pagamintas iš ABS plastiko, siurblys veikia, patvarus, rami, ekologiška ir bus neteršia skystis.

2、SANDARINIMO IR IZOLIAVIMO: Mūsų mini siurbliai yra dervos surištos, vandeniui ir saugiau.

3、NAUDOJIMAS: Mūsų nardymo funkcija siurbliai yra plačiai naudojami kompiuterio CPU aušinimo sistema, oro kondicionieriai, skalbimo mašinos, saulės fontanai, amatų, žuvų rezervuarai, tvenkiniai, akvariumai, vandens balionėliais, medicinos, vanduo šildomas čiužiniai, tvenkiniai, kavos aparatai ir kt.

4、MAŽAS ENERGIJOS SUVARTOJIMAS: siurblio funkcijos unikalus variklio ir siurblio, struktūra, dizainas, mažas energijos suvartojimas, ilgesnį gyvenimą, mažo dydžio, didelio efektyvumo, ypač tylus veikimas (mažiau negu 35db).Itin tyliai daro tai saugus ir patvarus.

5、VARTOTOJO APRAŠYMAS: 1. Panardinkite siurblį ir vamzdžio į vandenį.Vamzdis turi būti pripildytas vandens ir be oro.2. Paleisti variklį, patikrinkite, ar vanduo iš vamzdžių yra.Jei nėra vandens bėga, prašome patikrinti pirmas žingsnis.3. Lėtai pakabinti siurblio, jei jums reikia dirbti ant žemės, ji gali būti naudojama ant vandens.

Aprašymas:

PAŽANGI MEDŽIAGA: Powered by brushless DC variklis pagamintas iš ABS plastiko, siurblys veikia, patvarus, rami, ekologiška ir bus neteršia skystis.

SANDARINIMO IR IZOLIAVIMO: Mūsų mini siurbliai yra dervos surištos, vandeniui ir saugiau.

NAUDOJIMAS: Mūsų nardymo funkcija siurbliai yra plačiai naudojami kompiuterio CPU aušinimo sistema, oro kondicionieriai, skalbimo mašinos, saulės fontanai, amatų, žuvų rezervuarai, tvenkiniai, akvariumai, vandens balionėliais, medicinos, vanduo šildomas čiužiniai, tvenkiniai, kavos aparatai ir kt.

MAŽAS ENERGIJOS SUVARTOJIMAS: siurblio funkcijos unikalus variklio ir siurblio, struktūra, dizainas, mažas energijos suvartojimas, ilgesnį gyvenimą, mažo dydžio, didelio efektyvumo, ypač tylus veikimas (mažiau negu 35db).Itin tyliai daro tai saugus ir patvarus.

VARTOTOJAS APRAŠYMAS: 1. Panardinkite siurblį ir vamzdžio į vandenį.Vamzdis turi būti pripildytas vandens ir be oro.2. Paleisti variklį, patikrinkite, ar vanduo iš vamzdžių yra.Jei nėra vandens bėga, prašome patikrinti pirmas žingsnis.3. Lėtai pakabinti siurblio, jei jums reikia dirbti ant žemės, ji gali būti naudojama ant vandens.

Parametrai:

Dydis: apie 53.2*34.5*25.3 mm/2.09*1.36*1.00 į

Veikimo įtampos diapazonas: DC 12V

Didžiausias srautas: 280L / val

Statinė pakelti: 9 pėdų (3 metrų)

Atsparus vandeniui klasė: IP68

Kabelio ilgis: 100CM

Decibelas nuotolis: 30-40 dbs

Naudojimas : Mūsų mini siurbliai yra plačiai naudojami kompiuterio CPU aušinimo sistema, oro kondicionieriai, skalbimo mašinos, saulės fontanai, amatų, žuvų rezervuarai, tvenkiniai, akvariumai, dekoratyvinis, vandens balionėliais, medicinos, vanduo šildomas čiužiniai ir kt.

Savybės:

Šis mini siurblys yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų plastiko (ABS) ir nėra užteršti vandens ar kitų skysčių.

Šis mini siurblys yra dervos išgydyti, su gera sandarinimo ir izoliacinės savybės, užkirsti kelią siurblys nuotėkio.Jis yra saugesnis.

Šis mini siurblys yra itin lengvas ir nešiojamas.

Kai darbo, šis mini siurblys yra labai ramioje ir turi ilgą tarnavimo laiką.

Jūs galite prisijungti prie bet plikomis laidai lengvai gauti.

Pakuotė:

1 * Mini Vandens Siurblys

1 * Filtras

1 * Naudotojo Vadovas

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai