Klaviatūros, Pelės Konverteris PS4, PS3 Xbox Vienas "Xbox 360", "Nintendo" Perjungti Pelės ir Klaviatūros Konverteris, skirtas "Nintendo" Perjungti Lite

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kontrolės ps5, modchip jungiklis, žaidimas ps4, rcm jig nintendo jungiklis, mac klaviatūros ps4, vienas xbox, elektros jungiklis su laikmačiu, dragon lempos, sx core nintendo jungiklis puce, logotipas savininkas.

    €11.64 €16.63
  • Nintendo Modelis: NINTENDO JUNGIKLIS
  • Prekės Pavadinimas: Laikas Savininkas
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
  • Modelio Numeris: NTD0278
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Plačiai Remti Dauguma Žaidimų Prietaisai

Paramos Jungiklis, PS4, PS3, Xbox Vienas, Xbox 360 konsoles, šis adapteris yra specialiai skirta priimančiosios FPS šaudymo žaidimai, kad nereikia tiesiogiai paramos klaviatūra ir pele.Laidinio ryšio vietoj "Bluetooth" ryšys, tai nėra lengva prarasti ryšį.Po sėkmingai prijungiant keitiklį, jis bus rodomas įvairių spalvų.Pele tik žemėlapiai, kuria, fotografavimo ir juda fotoaparato funkcijas FPS žaidimai.

Paprasta Operacija, Custom Žemėlapių

Prijungti ir paleisti, nereikia įdiegti tvarkyklių, vadovaujasi originalaus žaidimo valdiklį, galite nustatyti bet kurį mygtuką ant klaviatūros ir pelės, kaip ir bet funkcija žaidimas mygtukai ant žaidimo lentos.Jokio uždelsimo.Jūs galite naudoti iš anksto nustatytą klaviatura arba naudoti Delta ' s klaviatura programą, siekiant nustatyti klaviatura, pagal jūsų pageidavimus.

Lengva Prisijungti

Stabilus ryšys kabeliu užtikrinamas puikus žaidimų patirtis.3 USB adapteris yra ne tik jokio konkretaus prietaiso.Galite sujungti valdiklį, klaviatūrą ir pelę su USB jungtimis, kiek reikia.Kai keitiklis yra sėkmingai sujungtas, jis bus ekrano spalvos balta, žalia, raudona, mėlyna, violetinė, geltona, lightblue.

Pagaminti iš kietojo PVC medžiagos, yra labai stiprus ir tvirtas ir gali atlaikyti pakartotinai įterpimo ir šalinimo.

Suderinama su Įvairiais USB Įrenginių

Šis klaviatūros ir pelės converter yra suderinama su dauguma laidinių klaviatūrų, laidines peles, trečiųjų šalių laidinio žaidimai, kietieji diskai, U diskai, kortelių skaitytuvai, radiatoriai, skaitmeninis tabletės ir USB ventiliatorių.Naudojant deguonies, be gryno vario branduolys, perdavimo greitis yra greitesnis.

Pakuotė:

1 x Klaviatūra, Pele Konverteris, skirtas "Nintendo" Jungiklis

1 x Vartotojo Vadovas

Prašome atkreipti dėmesį:

1. Tai laidinį ryšį ir jums reikia įsitikinti, kad ji yra laidinio ryšio režimas: ne "bluetooth" ryšį, tada jis gali prisijungti sėkmingai.

2. Pele tik žemėlapiai, kuria, fotografavimo, ir juda fotoaparato funkcijas FPS žaidimas.

3. Tik konverteris yra parduoti, PS4, PS3 Xbox Vienas "Xbox 360", "Nintendo" Perjungti ir priedai neįtraukiami.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai