Smart dviračių užpakalinis žibintas anti-theft alarm USB jungtį belaidžio nuotolinio valdymo užpakalinis žibintas dviračių finder dviračių šviesos priedai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: motociklo tracker, mini gp, gps seklys bicycl, dviračių ieškiklis, automobilių ieškiklis, dviračių tracker, signalizacijos nuotolinio dviratį, prietaisas tracker, automobilių vagystės, gps vagystės.

    €7.83 €11.18
  • Sertifikavimo: nėra
  • Stock Vieta: Shanghai, Kinija
  • Pagrindinė galia: USB Įkrovimo
  • šviesa: 3 Režimai
  • Kilmės: Made In Kinija (Žemyninė)
  • Signalizacija: Vienas garso
  • Maitinimo Šaltinis: Baterija
  • Montavimo Rodymas: nuo balnelio iškyšos
  • Tipas: Užpakalinis žibintas ir Signalizacijos
  • Modelio Numeris: A6 arba A3
  • Baterija: Built-in

Savybės: · Dviračių Tail Light & Anti-theft alarm-vienas prietaisas, patogus ir kompaktiškas naudoti; · Ateina su dviejų modelių, su arba be nuotolinio valdymo pulto kad funkcijos; · Didelis triukšmas, garsas iki 120DB, aiškiai girdimas; · Ryškus LED lustas COB, aukštos apšvietimas, matomas atstumas; · Built-in Li-polimero baterijos lempos, USB įkrovimo; · Tvirtas pastatytas, pasirinkimas medžiagų ir komponentų, stabilių rezultatų, patvarus naudoti.Specifikacijos: · Šviesos šaltinis: COB LED Raudona Šviesa; · Šviesos Režimas: 3 režimai (A3:Greitai Strobe, Vidutinės trukmės Strobe, Slow Strobe; A6: Greitai Strobe, Vidutinės trukmės Strobe, Pastovus ); · Valdymas: Nuotolinio valdymo pulto mygtuką arba įjunkite už užsakymą galimybė; · Signalizacija: Elektroninė, vieną garsą, iki 120DB max; · Lempos Baterija: A6 700mAH, A3 400mAH, Li-polimero baterijos, apmokestinimo; · A6 Reguliatorius Akumuliatorius: 12V/27A baterija (yra komplekte), keičiamų, nėra mokamas; · Nemokamai: Apie 2-3 valandas visiškai nemokamai (5V 1A max ); · Vykdyti punktas: Apytiksl. 8-12 valandų; · Patekimo apsaugos: Lietaus vandens įrodymas.Negalima naudoti vandens; · Medžiaga: ABS plastikas, elektroninių prietaisų ir kt.; · Mount:žr. grafiką žemiau; · Dydis: žr. grafiką žemiau; · Grynasis Svoris: Lempos val. 70 gramų (su laikikliu); Kontrolierius: apytiksl. 23Grams (Su laikikliu).DĖMESIO ! · Nebandykite įkrauti per 5V 1A. · Nemokamai lempos metu, kai baterija yra mažai arba off. · Nežiūrėkite arba spindi šviesa tiesiai į akis. · Negalima naudoti vandens.NIEKADA mesti šią lempą į ugnį. · Saugoti nuo Vaikų.Pastaba: 1. Į šį sąrašą ateina su dviejų modelių, kad galimybė, maloniai prašome pažymėti, kad A6 yra nuotolinio valdymo pultas, kadangi A3 neturi. 2. Tiek A6 ir A3 turi judėjimo jutiklio viduje ir yra nedidelis garsas, kai ji yra ne purtyti ar judėjimo, kuris yra funkciškai normalu ir nereiškia, kad egzistuoja gamybos ar kokybės defektų.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai