Priežiūros CCTV Saugumo 48V 0.5 A 24W POE Sienos Kištukas POE Injector Ethernet Adapter IP Kameros Telefonas su PoE Maitinimo JAV, EU Plug

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: orientek, poe, 12v poe, poe galia, POE Switch, azijos dekoro, ethernet kamera pramonės, poe gigabit purkštuvas schema, gigabit poe injector, onvif.

    €5.52 €6.89
  • Modelio Numeris: JAV-DY
  • Prekės Pavadinimas: USAFEQLO

Galia: 48V DC 500mA - Prašome ne kad jeigu jūsų padalinyje reikia daugiau nei 500 MilliAmps

Įėjimas: 100-240V 50/60HZ

Galia: 48V-0.5 A

Įėjimo Srovė: 1A

Efektyvumas: 80% Min

Linijos / Apkrovos Reguliavimas: 3% / 5%

Ripple / Triukšmas: 200mV p-p

Įjungimo Uždelsimo: 2 Sekundžių Max

Kilimo Trukmė: 40 mS Max

Apsauga: Auto Atsigauti Per Įtampos, Trumpo Jungimo, Nuo Srovės

Aplinkosaugos Standartai: RoHs

Darbinė Temperatūra: nuo -10 iki +40°C (nuo 14 iki +104°F)

Veiklos santykinė Drėgmė (RH): 5% - 90%

Laikymo Temperatūra: -20 to +85°C (nuo -4 iki +185°F)

Tinklo Jungties Tipas: RJ45 Ekranuotas

POE Tipas: Passive POE ( Pin 4,5 V+, Smeigtukai 7,8 V-)

• Teikia nuotolinio galios įrenginiai, per CAT 5 Eterneto kabelį iki 100M

• Autoranging impulsinis maitinimo šaltinis 100~240V AC

• Trumpo jungimo, nuo srovės ir viršįtampių apsauga

• Patikima 24W passive POE galia

• Kompaktiškas, nešiojamas dydis patogus sienos kištukas dizainas

Paketas Apima:

1 x POE Injector Kištuką

Pastaba: Mes laivas teisę plug pagal jūsų buvimo vietą, arba jūs galite palikti pranešimą pasakyti, kurie prijungti norėtumėte .

Kaip apie pristatymo ir kaip daryti, jei prekės nėra atvykti laiku ?

1: Labiausiai sklypo atvyks per 20-60 dienų, Brazilija turės 30-90 dienų atvykti.Nuotolinio šalyje dar reikia daugiau dienų.

Jei jums užsisakyti daiktą, įsitikinkite, kad per 60 dienų, nereikia atlikti jokių ginčų pasakyti prekės dar kelyje.Jūs galite susisiekti su mumis internetu ir mes pasistengsime atsakyti jums, ten, kur yra punktas ir kas yra problema su siuntimu.Brazilija reikia palaukti 90 dienų.

Pavyzdžiui, Vokietija pirkėjas atnešė vieną elementą 01/01/2018, ir mes išsiųsti į itme dėl 05/01/2018, mūsų pristatymo laikas, bus 60 dienų iki 05/03/2018, šių dienų jūs galite užduoti mums padėti jums extand pristatymo už užsakymą.Mes negalime priimti kas nors atidaryti ginčą 60 dienų.

Apie pristatymo metu, oro paštu siuntimo kartais lėtai, o kartais greitai, tai turės daug priežasčių, pavyzdžiui, vartotojo Pagerinti saugumo specifikacijas, Prekės, pagamintos iš metalo, arba elementą įtraukti li-baterija viduje.Taigi, prašome supratimo apie pristatymo laiką.

2: rusijos pirkėjas turi pasiūlyti mums savo miesto, provincijos, kontaktinį numerį, paso numerį, imtuvas pavadinimas aiškiai.Kai kurie rusijos adresas yra to paties miesto, ne to paties provincijoje, kartais bus turiu problema su adresą.

3: Jei jums reikia, kad prekė atvyksta greitai, arba jei jums reikia skubėti, prašome pasirinkti Express į kurį norite siųsti elementą, pavyzdžiui, SPSR,DHL, " FEDEX,TNT,AVS.

Kaip Gauti paketą ?

1: Tai yra elektroninis produktas, todėl kartais lengva sugadinti, laivybos, ar kur nors nėra darbo.

Taigi, kai jūs pamačiau itme paketo lauke yra Sunkus ekstruzijos ar deformacijos, prašome padėti atlikti vaizdo atvirų thepackage.

Tai padės mums sutaupyti daugiau laiko patvirtinti problemą ir priimti pinigus.Jei žala elementą pristatymas, siuntėjas bus padengti kai nuostolių.

2: Jei jūsų post sutinku su jumis atidaryti paketą prieš ženklas elementą, galite patikrinti elementą oro baigti pirmą kartą, jei jis turi kokių nors problemų, galite pasirinkti Atmetė sklypas.Ir prašome susisiekti su mumis pirmą kartą leiskite mums žinoti, sklypas yra žala.

Kaip tai padaryti, jei jūs gaunate tam tikrą problemą ir negali būti slove sau ?

1: Jei turite problemą, kaip naudoti elementą, prašome palikti pranešimą į užsakymą, mūsų darbuotojas pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Mes bus darbo, nuo pirmadienio iki šeštadienio Kinijos Pekino Laikas 10:30 iki 17:30. Šiuo metu jūs galite užduoti mums techninius klausimus.Mes turime inžinierius internete, kad padėtų jums slove problema.Jei mes negalime atsakyti per 24 valandas, prašome siųsti daugiau pranešimų iš naujo.

Kitais atvejais, mes tiesiog atsakymo pranešimas, jei sekmadienį, prašome palikti mums savo klausimą į užsakymą ar laukti pirmadienio iki susisiekite su mumis internetu.Jei manote, kad jūsų klausimą nėra lengva slove, prašome rasti laisvą laiką išlaikyti internete paprašyti mums padėti jums.

2: Visi elementai bus priimti 1 metų garantija, šiais metais, jei jums rasti bet kur, kur nėra darbo, prašome susisiekti su mumis internete, mes padėsime jums slove problemą kuo greičiau.

Tokiu būdu mes siūlome jums keletą klausimų, maloniai prašome atsakyti mums, tai padės mums greitai patvirtinti problema.

Kokia problema gali atidaryti ginčą ?

1: Kai po to, kai mes kalbame apie problema, mes jums pasakysime, kaip daryti su elementą.

Kartais, jei nekilnojamojo turite problemą, mes bus padaryti, kai grąžinamoji išmoka, arba visa grąžinamoji išmoka.Visa tai reikia susisiekti su mumis kalbėti apie problemą, pirma, nesijaudinkite, jokių problemų, mes padėsime jums slove ji pirma, jei mes negalime padėti jums slove problema ilgą laiką, galite atidaryti ginčų prašyti grąžinti pinigus.

2: Kai kurios prekės yra brangus, ir jūs turite pasirinkti, oro, pašto laivybos siųsti elementą, todėl prašome žinoti, kad prekės bus kelyje ilgą laiką, niekas negali pažadėti, kad prekės gali būti neapgadinta, kartais sklype yra kažkur deformacijos, prašome supratimo apie tai.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai