Yeelight LED Stalo Lempa Įrašą USB Įkrovimo Ant Stalo Naktį Lemputė 5W 360 Laipsnių Reguliuojamas Tamsos Skaityti, Miegamojo

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: xiaomi yeelight 3, lempos tabl, yldd04yl, "bluetooth" lempos xiaomi, 1SE, yeelight lubų pro, xiaomi miiija stalo lempa, baterija ni zn, yeelights stalo lempos, 360 automobilių dvr.

    €17.27 €69.04
  • Prekės Pavadinimas: Xiaomi
  • Tipas: elektrinis
  • Sertifikavimo: CE
  • Ekranas: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Greitai įkrauti: Taip
  • Protingas Mokestis: No

modname=ckeditor Funkcija ● · 6 valandų mokymosi režimas, 14 valandų laisvalaikio režimas, 50 valandų nakties šviesos režimas, ilgai veikianti baterija

● · Profesionalus geros šviesos, mokslo spalvos temperatūra, vaizdo blykstė, apsaugoti akis.

● · Trijų greičių touch, patogus ir greitas, protingas ir kompaktiškas.

● · Oda-draugiškas silikono medžiaga, 360° gooseneck rankos, suteikia reikiamą kryptinis apšvietimas.

● · Žiedo paviršius yra šviesa, apšvietimas yra plokšti, ir šviesos yra daugiau vienodų.

● · Stalo lempos yra naudojamos baterijos, USB prievado.Jis gali būti apkaltintas įkrovimo lobis, kompiuteris, baterija, ir įvairūs krovimo būdai.

Aprašymas

Xiaomi Yeelight LED Stalinis Žibintas Įrašą Lempa USB Įkrovimo 5W 360 Laipsnių Reguliuojamas Tamsos Lempa, Miegamojo

DUK

Q1. Ar šie produktai originalus xiaomi ?

Taip.Visi mūsų produktai yra 100% naujas originalus Xiaomi yeelight gamykla, mes bendradarbiaujame su Xiaomi yeelight bendrovė tiesiogiai.

Q2. Kodėl verta rinktis Yeelight ?

Yeelight, inkubuojami pagal SOSVenture ir tapti Xiaomi ekosistemos 2014 m., yra inovatyvus lyderis skirta smarting apšvietimo programą.Aktyviai bendradarbiaujama su "Amazon", "Google", "Microsoft" ir " Xiaomi komanda, Yeelight atneša jums geriausia apšvietimo patirtis, jums gali įsivaizduoti, dėl protingo namo!

Yeelight yra skirta integruoti pjovimo-to-edge technologijų, kurių išskirtinis dizainas.Mūsų gaminius, taikyti naujausias technologijas; Jau, WiFi funkcija, nuotolinio valdymo pultas leis jūsų namuose su keliais smart potencialą.Yeelight produktai yra taip pat tarptautinių dizaino apdovanojimų laureatai, solistė, pvz., jei Aukso Design Award, Reddot Apdovanojimą, Gero Dizaino Apdovanojimą.

Pamatyti pasaulį naujoje šviesoje, Yeelight!

Q3. Ar tai lengva man įdiegti produktus ?

Jie yra lengviau, nei jūs galite vaizdas,pavyzdžiui,kaip padaryti, kad jūsų šviesa smart ?Į Yeelight pažangaus apšvietimo valdymas yra ne tik gali teikti kelis kontroliuoti apšvietimo sistema, bet taip pat yra nuotolinis apšvietimo valdymo.Šis pažangus šviesos jungiklis yra patobulinta versija tradicinių sienos jungiklis.Įrengtas "Wi-fi" / "Bluetooth" belaidžio ryšio technologija, nereikia, kad pakeisti į seną grandinę arba dėl apšvietimo prietaisai.Vienintelis dalykas, kurį jūs turite padaryti bus tiesiog pakeistas senas jungiklis.

Q4. Kas yra jūsų pristatymo dieną?

mes atsiųsime kad iš po apmokėjimo būti patvirtinta.visi užsakymas bus pristatymas per 24 val.

modname=ckeditor modname=ckeditor

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai