Ratas Saugojimo Bin Praktinių Plastiko Saugojimo Dėžutę, Arbatos Saldiklius ir Daugiau Patefonu Spice Rack už Virtuvės Spintos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: spice rack, sukasi prieskonių lentynos, lauke storag virtuvė, spintos lentynos, raundas stalčiuko, sukasi aštrus stovo, lauke virtuvė, Bagažinės Dangčio, drainer dėklas, darbotvarkės makiažas.

    €5.11 €7.87
  • Pavadinimas: Ratas, Bakas
  • Nėra. Pakopų: Trijų Sluoksnių
  • Dydis: L
  • Dvigubo Sluoksnio: apie 23.5/23.5/21.6 cm/9.25/9.25/8.50 colių
  • Naudoti: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Daugiafunkcinis Besisukančio Stovo
  • Prekės Pavadinimas: monokweepjy
  • Klasifikacija: Sulankstomas Stovas
  • Tipas: Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
  • Stilius: vieno sluoksnio, dvigubo sluoksnio, trijų sluoksnių
  • Medžiaga: PET, PVC ir nerūdijančio plieno
  • Trys sluoksniai: apie 23.5/23.5/21.6 cm/9.25/9.25/21.6 colių
  • spalva: Skaidrus
  • Vieno Sluoksnio: apie 23.5/23.5/3.6 cm/9.25/9.25/1.42 colių
  • Tinka: saugoti prieskonių butelis konservuotų vaisių gėrimas, odos priežiūros produktų, kosmetikos

Kulka Taškų:

1、Idealus Saugojimo Vietos: Į ratas, sandėliavimo dėžės yra praktinis saugojimo organizatorius, labai tinka saugoti arbatos maišeliai, cukrus, kava, druska, virtuvės prieskoniai, vaisiai, odos priežiūros produktai ir biuro sandėliavimo ir kt.

2、360° Rotacija: plastikinės sandėliavimo dėžutės gali būti pasukti 360°, ir jūs galite greitai patekti į ją tik su vienu rotacija.Šios rūšies sukasi talpinimo labai tinka daug kambarių šeimos, kad ji būtų švari ir tvarkinga.

3、daugiasluoksnė ir Nuimamas Dizainas: laikant lauke gali būti sukrauti į kelis sluoksnius, siekiant sutaupyti vietos kiek.Tuo pačiu metu, ji gali būti išardyti ir išvalyti.Glotnus paviršius nuvalomas švariu vandeniu.Atkreipkite dėmesį, kad tai nėra tinkama indaplovėms.

4、Aukštos kokybės Medžiagos: atnaujinamos ir sutirštės PET medžiaga, keliamoji be slėgio, galima išsaugoti daug įvairių daiktų, kurių viena pagrindinių, ir nebus grūsti.

5、Platus Naudojimas: Labai tinka kiekvienos vietos jūsų namuose ir biure, ir labai tinka virtuvė, vonios kambarys, rankdarbių kambarys, kambario, seminaras ar virtuvės ir pan.

Savybės:

1. Idealus Saugojimo Vietos: Į ratas, sandėliavimo dėžės yra praktinis saugojimo organizatorius, labai tinka saugoti arbatos maišeliai, cukrus, kava, druska, virtuvės prieskoniai, vaisiai, odos priežiūros produktai ir biuro sandėliavimo ir kt.

2. 360° Rotacija: plastikinės sandėliavimo dėžutės gali būti pasukti 360°, ir jūs galite greitai patekti į ją tik su vienu rotacija.Šios rūšies sukasi talpinimo labai tinka daug kambarių šeimos, kad ji būtų švari ir tvarkinga.

3. Multi-layer ir Nuimamas Dizainas: laikant lauke gali būti sukrauti į kelis sluoksnius, siekiant sutaupyti vietos kiek.Tuo pačiu metu, ji gali būti išardyti ir išvalyti.Glotnus paviršius nuvalomas švariu vandeniu.Atkreipkite dėmesį, kad tai nėra tinkama indaplovėms.

4. Aukštos kokybės Medžiaga: atnaujinamos ir sutirštės PET medžiaga, keliamoji be slėgio, galima išsaugoti daug įvairių daiktų, kurių viena pagrindinių, ir nebus grūsti.

5. Platus Naudojimas: Labai tinka kiekvienos vietos jūsų namuose ir biure, ir labai tinka virtuvė, vonios kambarys, rankdarbių kambarys, kambario, seminaras ar virtuvės ir pan.

Techniniai duomenys:

Spalva: skaidrus

Medžiaga: PET, PVC ir nerūdijančio plieno

Stilius: vieno sluoksnio, dvigubo sluoksnio, trijų sluoksnių

Dydis:

Vieno sluoksnio: apie 23.5*23.5*3.6 cm/9.25*9.25*1.42 colis, svoris: apie 300g

Dvigubas sluoksnis: apie 23.5*23.5*21.6 cm/9.25*9.25*8.50 colis, svoris: apie 540g

Trijų sluoksnių: apie 23.5*23.5*21.6 cm/9.25*9.25*21.6 colis, svoris: apie 780g

Pareigos: 360°pasukti/nuimamas asamblėjos (daugiasluoksnės)

Tinka: saugoti virtuvės prieskonių, buteliai, konservuotų vaisių, gėrimų, odos priežiūros produktai, kosmetika ir kt.Laikyti jį švarus ir tvarkingas.

Paketų Sąrašo:

1*Ratas, Bakas

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai