440 Vnt Metalo Papuošalai Rasti Rinkiniai Fiksavimo Žiupsnelis Užsegimas Papuošalai Priėmimo Apdorodami

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: "pasidaryk pats" papuošalų rinkinys, užsegimas rinkinys, papuošalų rinkinys, juvelyrika nustatyti, kad, rinkinys papuošalai, apyrankių rinkinys, juvelyrika priėmimo rinkinys rinkinys, "pasidaryk pats" papuošalų rinkinys rinkinį, papuošalai, papuošalų rinkinys.

    €2.75 €5.01
  • Papuošalai Išvados Tipas: Laisvas Granulių
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Aprašymas:

Pakuotėje įtraukta 40 vienetų omaras sąsagos, 40 vienetų grandinės plėstuvas, 200 vienetų atidaryti šuolis žiedai ir 90 vienetų juostelės galai garbanos(sidabras ir auksas).

Visi šie priedai yra pakuotėje 10 tinklai skaidraus plastiko papuošalai organizatorius atveju, siekiant išvengti sumaišyti, lengva atpažinti ir sužinoti.

Šios juostelės galus, omaras sąsagos, atviras šuolis žiedai, grandinės ilgintuvai yra pagamintas iš aukštos kokybės ketaus medžiagos, kuri yra patvarus ir tvirtas.

Tinka daugeliui projektų, tokių kaip papuošalai lentjuostės priėmimo ir remontas, apyrankės, vėriniai, pakabukai, auskarai ir kiti papuošalai projektus.

Puikus profesionalų, ar tik mėgėjų papuošalai priėmimo mėgėjams ir pradedantiesiems "PASIDARYK pats" savo juvelyrikos kūrimo projekto.

Komplektą Sudaro:

1 Rinkinys Papuošalų Priėmimo Reikmenų Rinkinys

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai