MKTOYS Classic Blokai Konstruktorius Kūrėjas Plytų 270-1500PCS Urmu Nustato Švietimo Kalėdų Dovana, Žaislai Mergaitėms, Berniukams

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: blokuoti statyti, bakalėjininkas, "lego" creator statybos, lego, kūrėjas ekspertų lego, lego xingbao, "lego" brick, vystymosi švietimo žaislai, jenga, "lego" creator.

    €6.91 €11.51
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Brūkšninis kodas: No
  • Amžius: > 3 metų
  • Įspėjimas: Susisiekite su mumis, jei turite klausimų
  • Tipas: Blokai
  • Modelio Numeris: MK-BB1500
  • Lytis: Unisex
  • Prekės Pavadinimas: MKTOYS
  • Bloko Dydis: Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
  • Plastiko Tipas: ABS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Plastiko Bloko Forma: Savaiminio Fiksavimo Plytos

Apie šią prekę Pagaminti iš Ne toksiškos ir patvarios ABS plastiko, maisto kokybės bekvapis medžiagos; sklandžiai briaunos dizainas be aštrumo,ne nerimauti apie tai kenkia jūsų vaiko rankytę Hands-on žaisti anksti kurti visapusišką įgūdžių,Jis yra skirtas mokymas motorinių įgūdžių, kurti figūras į realybę,mąstymo būdas ir problemų sprendimo, Kaip unikalus KAMIENINIŲ žaislai, jis bus pagerinti matematikos, inžinerijos, technologijų, gamtos mokslų įgūdžius Ryškiomis spalvomis recognization yra pridūrė Ji yra apibrėžta žaislai atsitiktinai gyvenimo ženklai bus Interaktyvus žaislas skatinti tėvų ir vaikų santykių,Buvimo daugiau laiko su vaiku, juokingas žaislas kūrimo procesą,fiksuoti tauriųjų momentus su gražių vienas Savybės: 1.Švelni ir minkšta Plastiko, Spalvotų Plytų 2.Saugus ir Maisto Lygio Medžiagos patogu Laikyti ir Valyti 3.Statyba Blokai, Statybos Nustatyti Vaikams 4.Premija Skaidrus Langelis,o ne Trapus Plastiko Dėžutė 5.Visi Natūralių Medžiagų ir Kūrybos Pastatai 6.Švietimo KAMIENINIŲ Statybos Daug spalvinga statybinės plytos Minkštas irLygaus Plastiko Spalvotų Plytų.MKTOYS 270-1500PCS Classic Blokai Kūrėjas Plytų Pagrindo Plokštė Urmu Nustato Švietimo Kalėdų Dovana, Žaislai Mergaitėms, Berniukams

Compatiable su visų pagrindinių prekinių ženklų.Ryškių spalvų, kad akys ryškios ir sukurti daugiau formų.Ji tinka pastatų numerius、abėcėlė、gyvūnų、architektas ir pan.Ei, vaikas, jūsų pavadinimas turi būti veidrodis, jūs padaryti mane šypsena, bet matau, kaip tu žaidi.Mes skiriame mūsų visų žaislų karjeros sukurti smagius žaislus.Kaip atlygį, mes tikimės, kad jūsų šypsena.Nesvarbu, kuri formuoja susirenka, Tai jūsų smart smegenų ir rankų koordinuoti jį baigti.Jis gali žaisti komandinio darbo, pre-kindergarden, dėl lauke, stovyklavimui, iškyloms žaidimas.Be to, tėvas, motina-vaikas veikla, būtina turėti vieną.Pagaliau,pastatas įvairių formų mokyti vaiko imaginaton, struktūrinis mąstymas ir kūrybiškumas kad tai geriausias pratimas vaikas.Ne tik jis compatiable su visų pagrindinių prekinių ženklų, bet ne spalva skiriasi su didelių ženklų plytų.o toksiškas , saugus, tvirtas ABS plastiko ir be švino, kadmio bei ftalatų.

Super3 Dovolei2021-01-23
"Details of the Lego. The Salesman "zabouv" will be able to make it to the mother-in-law. They 've turned the balls. Details are joined by Lego. The seller "forgot" to lay the foundation for the parcel. They returned the money."
Lilpandakynde2020-12-21
"Very good. Delivery in 24 days. Already once again I make sure that AliExpress Standard shipping is a serious and responsible firm. Packed well. All according to the description of the seller. Blocks in the package turned out to be even a little more than stated. To the assortment in the factory, too, came up normally. When packing, they filled in different colors and sizes in proportion. In this order, thank you all: the seller, the carrier, the manufacturer. Happy holidays. Good luck and prosperity."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai