Patvarus nešiojamų automobilio peleninę automobilių salonuose LED lempos peleninę Už "renault duster" megane "logan", "renault clio" Koleos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: Duster", "logan", "renault", pelenų plokštelės kūrybos, renault twingo 1, lubinų iii, reneault clio 2, peleninė už tiguan, 5g scoop, reno " logan 2, renault clio.

    €4.30 €4.94
  • Specialios Funkcijos: Daugiafunkcį

Patvarus nešiojamų automobilio peleninę automobilių salonuose LED lempos peleninę Už "renault duster" megane "logan", "renault clio" Koleos

[Produkto Medžiaga]: ABS + Elektroniniai Komponentai [Produkto charakteristikų] 1. Ugniai atspari medžiaga, aukštos kokybės tekstūros.Su dūmų gesinimo skylę, patogu ir praktiška. 2. Kai įjungta, LED lempos yra apšviesta ir sukurta humanistically.

1. Jūsų produktai bus paskelbtas per penkias darbo dienas po apmokėjimo gavimo. (Mes informuosime jūs el. paštu, jei vėlavimas įvyko dėl atostogų įvykius.)

2. Prašome užpildyti visą savo pristatymo adresą ir kontaktinį telefono numerį, ypač rusijos pirkėjai, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3. Atkreipkite dėmesį, mes ne, atsakingų už muitų, gali turėti muitų, dėl kai kurių šalies muitų politika.Kai tai atsitiko, prašome muitinio įforminimo sau.

4. Dėl bet kokių kitų problemų, nedvejodami kreipkitės į mus, mes stengiamės tarnauti jums.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai