Pet Skrybėlę, Šuo Kostiumas Cosplay Liūto Karčiais Perukas Kepurė Su Ausų Kačiukas Reguliuojamas Suknelė Skrybėlę Helovinas Naminių Reikmenys Rudenį, Žiemą

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: plaukų žmogaus perukas, priedų šuo, medžiaga šuo, perukas, afrikos dashiki maxi suknelė, dėl kačiuko žaislas, chalatas moterims, barbi marškinėliai, hat pet, šuo liūtas perukas.

    €2.47 €3.92
  • Elemento Tipas: Plaukų Aksesuarai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: MANE
  • Dydis: 60-80cm
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • Pavadinimas: šuo

Aprašymas:

Ypatybė:

1.Atėjo LAIKAS KRIOKIMAS – Šuo Liūtas Mane yra realiausia & geriausi montavimo liūto karčiais, šunų – Paversti savo mielas šuo į juokingai žiaurus Karalius Džiunglėse akimirksniu.

2.LENGVA VALYTI& PATVARUS – mes įsitikinkite, kad kiekvienas šuo liūtas perukas mes parduodame, yra pagamintas iš aukštos kokybės Poliesterio pluošto, kuris yra tikrai ilgai – Šis šuo liūtas mane yra vilnoniai ir lengva valyti.

3.PUIKIAI PAPILDO ŠUNŲ KOSTIUMAI – Ar tai Helovinas, šunų parodose, vietos karnavalai arba cosplay šalių, su šis šuo liūtas perukas, jūsų šunelis visada bus nustatyta akį renginio.

4.VIDUTINIO ir DIDELIO DYDŽIO ŠUNYS – Tai liūto karčiai yra suprojektuoti, kad tilptų puikiai vidutinio ir didelio dydžio šunys – Suderinama kaklo dydžio šunims svyruoja nuo 60 cm iki 80 cm

5.LEIDŽIA UŽ DIDELĮ KALĖDŲ DOVANA – Jei jums įdomu, ką jūs galite gauti savo mylimas šunelis šį Atostogų Sezoną, tai yra, kai jūsų paieškos baigiasi – Laukti nebėra, spustelėkite "Pridėti į Krepšelį", kad kad ir šiandien.Techniniai duomenys:

Pavadinimas: šunų perukas

Dydis:60-80cm

Medžiaga: mane

Spalva: Ruda

Pakuotėje: OPP krepšys

Svoris: 0.15 kg

Pakuotė:

Perukas * 1, uodegos * 1

Imblueysgrl2020-12-04
"Perfect and very fast."
Joaopeedrom2020-11-19
"Product such as the image, came about a month to arrive in Chile, recommended"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai