50pcs-Antikvariniai Bronzos 2 Pusių Inkaro Pakabukai Pakabukas, Buriavimo Žavesį 24x19mm

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: undinė inkaro žavesio, vanagas bronzos žavesio, auksinio inkaro žavesio, žirklės bronzos žavesio, inkaro juoda žavesio, angelas sparnų bronzos žavesio, didelio masto bronzos žavesio, lily bronzos žavesio, inkaro žavesio, katytė bronzos žavesio.

    €5.06
  • Metalų Tipas: cinko Lydinys
  • Medžiaga: Metalo
  • Stilius: Klasikinis
  • Prekės Pavadinimas: CUSTOMAMA
  • Modelio Numeris: Bronza
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Pakabukai Tipas: inkaras
  • Elemento Tipas: Pakabukai

Produkto Aprašymas

Medžiaga

Cinko metalo lydinys

Dydis

24x19mm

keitimas: 1 colis = 25.4 mm

Spalva

Antikvariniai sidabro/bronzos

Kiekis

Dalies Nr.

Pastaba.

Mes galime priimti užsakymą.Plesae susisiekite su mumis

Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš jūsų užsakymą.

Mokėjimo

1. Mes priimame mokėjimus Bet kokiu Būdu.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo aukciono uždarymo.

3.Jei norite, kad jokių pokyčių (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) , tiesiog palikite dėmesį ir leiskite man žinoti, jei jūs pateikiate užsakymą.

Pristatymas

1).Pristatymo kaina: Spustelėkite Pristatymas ir apmokėjimas tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2).Reguliariai pristatymas: Paprastai tai trunka 5-18 dienomis fordelivery į JAV ePacket ir 10-35 dienų į visas šalis Kinija Po Oro Paštu.Kartais pristatymas gali turėti įtakos regioninių veiksnių, pavyzdžiui, lėtai nuotolinės šalis/regionas, gamtos nelaimių, pavyzdžiui, audros, žemės drebėjimai ar dėl žmogiškųjų veiksnių, pavyzdžiui, didelis net(Olimpinės žaidynės, Pasaulio Čempionatas ir kt.).Jei paketas nebuvo pristatytas per 20 dienų (Jungtinės amerikos valstijos) arba 25 dienas (Ne JAV Šalyse),prašome susisiekti su manimi pirma, aš patikrinti tai už jus.

3).Kad >=$150(Nemokamai Express Pristatymas, tokių kaip UPS, EMS, DHL, "FedEx", SF Express,Aramex ir kt. )

4).Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 5 darbo dienų.

Grąžinimo Politika

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 10 dienų nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai