Mėlynosios kortelės bandymo kortelės pesticidų likučių daržovėse greičio matavimo kortele 20 kartų per langelį daug pesticidų iš naujo

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: greitis testeris, chronografas šaudyti, chronografas greičio matuoklis, ftp pleistras, ethernetcable, kulkos greitis testeris, kulkos greičio matuoklis, Kabelis 6p4c, vėjo greitis, variklio greičio matuoklis.

    €7.41
  • NĖRA.: Lancard
  • Modelis: Greitas testas kortelės
  • Apdailos ir statybos turinio: Medžiagų pirkimą
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

Produkto aprašymas

Pesticidų matavimo kortelės yra labai jautri naudoti cholinesterase fermento bandymo pesticidų ir chromogeninius agentas pagaminti, gali būti dideli, liekanos fosforo organiniai ir karbamato greito nustatymo daržovių šių dviejų rūšių labai toksiški pesticidai dozę.Šis metodas turi privalumų yra stiprus anti-trukdžių, paprastas valdymas, nereikia įranga ir paruošimas reagentas gali būti naudojami vieni, be jokių profesinis techninis mokymas.Produktas yra paprasta laikyti ir lengvai atlikti, ir tai yra geriausias būdas srityje nustatymo.Šis metodas tapo nacionaline standartinis metodas (GB/T5009.199-2003)

Pirma, bendras nustatymo metodas

1, pasirinkti tipinius mėginius, daržovių, nuvalykite paviršius, dirvožemio, supjaustyti 1cm aikštėje gabalus aplink, imtis 5g į butelį su dangteliu, įpilama 10 ml vandens arba buferinio tirpalo, purtyti 50 kartų, stovi aukščiau 2min.

2, imtis greitas testas kortelės, nuplėšti viršutinį dangtelį membrana, cinkavimas ekstraktas su baltos spalvos tablečių, pateikti daugiau nei 10min prieš reakcija, kai sąlygos, 37 10min termostatas įdėtas į prietaisą.Paviršiaus tabletė turi būti nuolat drėgna, prieš reakciją.

3, greičio testo kortelės pusę, ranka suimkite 3min ar termostatiniai prietaiso 3min, todėl, kad raudona tablečių ir baltos spalvos tablečių sutampa reakcijos.Interpretuoti rezultatus pagal spalvą keisti baltos narkotikų.

4, kiekvienos partijos nustatymas turėtų būti nustatyti gryno vandens ar buferis tuščias kontrolės kortelė

Nustatant dvi paviršiaus (atrankos metodu)

1, nuvalykite paviršių, grunto daržovių, lašas 2-3 lašai eliuentas ant paviršiaus daržovių, su kitu gabalas, daržovės švelniai lašas skysčio trintis.

2, imtis greitas testas kortelės, nuplėšti viršutinį dangtį, plėvelės, lašas daržovių skystis ant baltos tabletės.

3, pateikti daugiau nei 10min prieš reakcija, su sąlyga, 37 10min termostatas įdėtas į prietaisą.Paviršiaus tabletė turi būti nuolat drėgna, prieš reakciją.

4, greičio testo kortelės pusę, ranka suimkite 3min ar termostatiniai prietaiso 3min, todėl, kad raudona tablečių ir baltos spalvos tablečių sutampa reakcijos.Interpretuoti rezultatus pagal spalvą keisti baltos narkotikų.

5, kiekvienos partijos turi būti nustatyta taip, eliuentas tuščią kontrolės kortelė.

Rezultatai: lyginant su tuščiomis kontrolės kortelė, baltos spalvos tabletės nekeičia spalvos arba šiek tiek žydros spalvos buvo teigiami rezultatai, nepakeistos juoda buvo stipri teigiamų rezultatų, nurodant pesticidų

Likutis buvo didesnis, ir šviesiai mėlyna buvo silpnas teigiamas, tai rodo, kad pesticidų likučiai buvo palyginti mažos.Baltos spalvos tabletes, pasirodo, kad dangus mėlynas, arba tas pats, kaip tuščias kontrolės kortelę, kuri yra Yin

Lytis rezultatus.Mėginių su teigiamų rezultatų, kiti pesticidai gali būti ir daugiau lemia kiti analizės metodai.

Minimalus aptikimo ribą (vienetas mg/kg), keletą pesticidų buvo taip:

Metamidofosas malationo 2 Isocarbophos 3.1 1.7

Parationas 1.7 Ometoato suma, 2.3 ilgas poveikis fosforo 2.5

3.5 0.3 1.3 dichlorvoso acefatas dimetoatas

0.3 0.5 2.5 trichlorfonas karbofurano ir karbarilas

Geros žieminės 1

Aukščiau yra sveikatos apsaugos Ministerija maisto higienos priežiūros ir Kontrolės Institutas ir Pekino produktų kokybės priežiūros ir Kontrolės Institutas ir kiti septyni skyriai, dujų chromatografijos kontrastas bandymo ir tikrinimo duomenų statistinės lentelės.

Papildomi nurodymai:

1, svogūnai, česnakai, ridikai, porai, salierai, kalendra, laukinių ryžių, grybų ir pomidorų sultys, kurių sudėtyje yra fermentų poveikio augalų antrinių metabolitų, linkę klaidingai teigiami.Gydant šios rūšies pavyzdį, daržovių ar daržovių galima išgauti ar matuojama paviršiaus metodas.Kai daržovės su aukštojo chlorofilo kiekis, metodas išgauti visas augalas (kūno), daržovės, taip pat gali būti priimti siekiant sumažinti trukdžius pigmentai.

2, kai temperatūra yra žemiau 37 LAIPSNIŲ C, fermentų reakcijos greitis lėtas, skystis reakcijos laikas turėtų būti pateikiami, kai planšetinis kompiuteris yra gana ilgai, ilgai laiko, turėtų būti grindžiama kontrolės kortelės pirštais suimkite (temperatūra) - 3min gali paversti juoda, tada žemyn operacijos.Laikas, pavyzdžio rodymas turėtų atitikti nustatytas laikas, tuščias kontrolės kortelė, taip, kad mėginys gali būti panašus.Priežastis, kodėl tuščias kontrolės kortelės nekeičia spalvos, kad to paviršiaus buferinio tirpalo yra mažiau, paviršius tabletės po reakcija nėra pakankamai drėgnas, ir du yra žemos temperatūros.Tinkama šilumos izoliacija yra reikalinga.

3. Greitas testas kortelės yra labai jautri ir pesticidai.Jei pesticidų ar sanitarijos insekticidai naudojami netoliese, ir operatoriai, ir prietaisai yra tamsintas su pesticidų pėdsakų, kontrolės ir ryžto tabletės negali pakeisti mėlyna.

4, raudona tablečių ir baltos spalvos tablečių sutampa reakcijos laikas 3min kaip standartas, 3min po mėlyna palaipsniui gilinti, po 24h spalva bus palaipsniui išnyks.

Išsaugojimo sąlyga:

Laikykite jį vėsioje, sausoje ir saugoti nuo šviesos.Geriausios būklės yra dedamas į šaldytuvą bent 4 celsijaus.Pesticidų greitas testas kortelė yra geriausia naudoti per tris dienas po nuimti antspaudą.Jei jis nebus naudojamas ne vieną kartą, jis gali būti saugomas džiovintuvas ir naudojama iki vienos savaitės.Tinkamumo laikas 1 metai.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai