Naujas Aqara Belaidžio Tinklo Jungiklis Smart D1 Šviesos Nuotolinio Valdymo Wifi ZigBee Vieną Dvigubo Belaidžio Klavišą Dirbti Mi Namų "Apple" Homekit

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: aqara pereiti sieną, aqara jungiklis, namų, es zigbee plug, multi smart plug, sonoff jungiklis, tuya zigbee, homekit jungiklis, aqara, programuotojas alexa.

    €8.38 €11.97
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Gyro: Aqara Pažangaus Belaidžio Tinklo Jungiklis
  • Modelio Numeris: Aqara D1 Belaidžio Tinklo Jungiklis
  • Masto: 1
  • Savybės: Lizdas
  • Valdymo Kanalai: 3 Kanalai
  • Prekės Pavadinimas: aqara
  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
  • Maksimalus Greitis: Darbas Su Homekit

PASTABA:

1.Šis produktas turi atitikti Aqara vartai ar multimode vartai turi būti suderinamas su "Apple" HomeKit;

Privalumas: > Aqara pažangaus belaidžio tinklo jungiklis (sieniniai),Vienu paspaudimu įjungti prietaisai,pažangi jungtis,2 metų baterijos veikimo trukmė > Susiję su tinklu, ji gali kreiptis į miegamąjį ir išjungti kambarį > Pritaikoma kontrolės veiksmų pagal kiekvieno naudojimo scenarijų > One-touch "versiją,Vienas kontrolės trys; > Gali būti prijungtas prie mihome ir "Apple" HomeKit; > Su kitų išmaniųjų prietaisų, jis gali būti naudojamas visame name jungiklis kontroliuoti > Lengvai realizuoti pažangi dviguba kontrolė,protingas sienos jungikliai, belaidžio jungikliai, ir vartai, du jungikliai gali būti naudojami siekiant kontroliuoti patį šviesos Specifikacija: Produkto Pavadinimas: aqara belaidžio tinklo jungiklis D1 Produkto modelis:sienos montuojamas Vieną raktą: WXKGOi6LM / dvigubas raktas: WXKGO7LM Gaminio dydis: 86 x 86 x 15.2 mm Baterija modelis: CR2032 Kontrolės metodas: spustelėkite du kartus spustelėkite, ilgai paspauskite darbo temperatūra: - 5 ℃ ~ + 50 ℃ Darbinis drėgnumas: 0 ~ 95% RH, be kondensacijos) Bevielis ryšys: ZigBee 1.2 Vykdomosios standartas: Q / QLML009

Kas yra funkcija belaidžio tinklo jungiklis D1 (sieniniai)?

Belaidžio tinklo jungiklis D1 (sieninio montavimo tipas) palaiko spustelėkite du kartus spustelėkite ir ilgai paspauskite veiksmus.Atitinkami veiksmai gali būti pasirinktas kaip atlikti sąsajos valdymas su kitų pažangių prietaisų.

Įrengimo vietos ir atsargumo belaidžio tinklo jungiklis D1 ( sieniniai )?

Belaidžio tinklo jungiklis D1 (sienos montuojamas) galima klijuoti ant sienos arba ant darbastalio.Nes susilpnėja poveikis metalo belaidžio ryšio signalo, tai nėra rekomenduojama įdiegti belaidžio tinklo jungiklis ant metalo paviršiaus.

Kas yra didžiausias montavimo atstumas tarp belaidžio tinklo jungiklis D1 (sieniniai) ir vartai?

Dėl įvairių patalpų, aplinkos, bendravimo atstumas tarp belaidžio tinklo jungiklis D1 (sienos montuojamas) ir vartai yra įvairių.Apskritai, ryšio atstumas tarp dviejų yra mažesnis nei 20 metrų, ir poveikis yra geriau, kai viduryje yra mažiau nei dvi sienos

Kaip teisėjas, ar prijungti prie belaidžio tinklo jungiklis D1 (sieniniai) gali būti naudojamas įprastai?

1. Spustelėkite mygtuką penkis kartus pastoviai, ir vartai suteiks greitą garso "normalus ryšys", o tai reiškia, kad belaidžio tinklo jungiklis ir sąsajos yra bendrauti paprastai; 2. Jei nėra eilutę perkelti pereiti arčiau vartai ir bandykite dar kartą, jei dar nėra eilutę garso, jungiklis gali būti ištrinta arba baterija buvo išnaudotos, prašome kreiptis į metodas pridedant sub prietaisų ar keisdami baterijas įdėti naują sub prietaisų arba pakeisti nauji akumuliatoriai; 3. Spustelėkite kelis kartus, Tada įveskite pagrindiniame puslapyje belaidžio pereiti į app, jei yra bet kokia valstybės pokytis, tai rodo, kad prietaisas dirba normaliai.

Kaip iš naujo nustatyti belaidžio tinklo jungiklis D1 (sieniniai)?

1. Jei prietaisas nėra privalomas, bet vartai, paspauskite ir palaikykite nuspaudę prietaisą mygtuką ilgiau nei 10 sekundžių, indikatorius mirksi 3 kartus, ir gamyklinis nustatymas yra atkurtos. 2. Jei prietaisas buvo privalomas, bet vartai, prašome naudoti app ištrinti prietaiso.

Youngg5262020-11-02
"Everything is fine"
Andreajibarra2021-01-28
"O"
Katushcka2020-11-22
"Aqara's d1 wireless swich product does not end. I 've tried to match it by testing all types and models. They didn't give me back the money in the end. Not working"
Codonmotvisao65562021-02-03
"Works in general very quickly, instantly even. But! Only if you configure buttons through Mi Home. Through HomeKit, no button settings work, and I expected this."
Fayzalnasir2020-12-04
"Configured to perfection at a time through the Aqara Gateway 3 switchboard and running perfect with Homekit."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai